Dr. Karaca: ‘Hükümete Yanlışlarını Düzeltmesi Konusunda Çağrıda Bulunuyoruz’

Dr. Karaca: ‘Hükümete Yanlışlarını Düzeltmesi Konusunda Çağrıda Bulunuyoruz’
DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, Türk-İş Konya İl Temsilcisi Abdülkadir Tamak’ı ziyaretinde, sendikaların emek mücadelesinde yanlarında olacaklarını belirterek, “Ekonomi başta olmak üzere ülkemizdeki sorunlara yönelik çözüm önerilerimizi gündeme taşıyor ve hükümete yanlışlarını düzeltmesi konusunda çağrıda bulunuyoruz” dedi.

(Demokrasi ve Atılım) DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, sendikaların emek mücadelesinde yanlarında olacaklarını belirterek, “Ekonomi başta olmak üzere ülkemizdeki sorunlara yönelik çözüm önerilerimizi gündeme taşıyor ve hükümete yanlışlarını düzeltmesi konusunda çağrıda bulunuyoruz” dedi.

Başkan Karaca ve DEVA Partisi Konya İl Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri, Tamak’ı ziyaretinde, Türk- İş’e bağlı sendikaların sorunlarını dinleyerek, emek mücadelesinde sendikaların yanlarında olacakları mesajını verdi. 

Dr. Seyit Karaca, sendikaların emek mücadelesinde yanlarında olacaklarını belirterek, “DEVA Partisi Konya İl Başkanlığı olarak belli bir süre ilimiz ve ilçelerimizde siyasi teşkilatlanmaya yoğunlaştık. Partimiz DEVA Partisi Genel Başkanımız Ali Babacan, ekonomi başta olmak üzere ülkemizdeki sorunlara yönelik çözüm önerilerimizi gündeme taşıyor ve hükümete yanlışlarını düzeltmesi konusunda çağrıda bulunuyor. STK’larla birlikte çalışmalar yapmak ve sorunlarını dinlemek amacıyla ziyaretlerde bulunuyoruz. Türk-İş Konya temsilciliğine bağlı sendikaların sorunları dinlemek ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerini almak için buradayız. Parti olarak iktidara geldiğimiz takdirde, hangi alanda ve sektörde olursa olsun uygulayacağımız politikalarımız hazırdır. Tarımda köyden kente göç edilmesi değil de, kentten köye göçü özendirip, tarımın sorunlarını çözüp, geliştirilmesi amacındayız. Ülkemiz gelinen noktada iyi yönetilmediği gibi, kirli ilişkilerle tıkanıyor. Muhalefet partilerinden birisi olarak memleketin sorunlarının çözümü adına sizlerin bilgisini almak üzere ziyaretinize geldik. DEVA Partisi olarak parlamenter sisteme geçilmesini savunuyoruz. Ülkemizin sorunlarının çözümü bizim için öncelikli olacak. Çalışma hayatında çalışanları temsil eden sendikaların sorunlarının çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız. Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

“Maalesef Bütün Alanlarda Olduğu Gibi, Sendikal Mücadelede De Sıkıntılar Yaşıyoruz”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk-İş Konya il Temsilci ve Tarım-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Abdülkadir Tamak, “İlimizde Türk-İş’e bağlı 16 sendikamızın şubesi vardır. Şubelerimize Karaman, Aksaray ve Niğde illerini de kapsıyor. Maalesef bütün alanlarda olduğu gibi, sendikal mücadelede de sıkıntılar yaşıyoruz.  STK’ların yöneticileri hiçbir sorunu konuşmuyor. Sorunların çözümü noktasında da fikir beyan etmiyorlar. Artık memleketimizin sorunları ve sorunlarının konuşulmasının zamanının geldiğini düşünüyorum. Demokrat, şeffaf ve katılımcı olmalı memleketimizin sorunlarının çözümü gündeme taşınmalıdır.  Hep birlikte mücadele edip, ülkemizin sorunlarını ve çözüm önerilerimizi iktidara ulaştırmalıyız. Siyasi partilerin sendikal mücadeleye ve sorunlarımızın çözümü noktasında katkıları oldukça önem taşıyor. Ziyaretinizden memnun olduğumuz gibi, sorunlarımızla ilgilenmeniz dolayı sizlere teşekkür ediyoruz.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.