Dr. Karaca: “Millet Olarak Acımız Büyük”

Dr. Karaca: “Millet Olarak Acımız Büyük”
DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca: “Terör örgütü tarafından alıkonulan 13 vatandaşımızın Gara‘da şehit edilmesinin derin bir üzüntüsü içindeyiz. Şehit edilen vatandaşlarımızdan dolayı millet olarak acımız büyük”

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, “Terör örgütü tarafından alıkonulan 13 vatandaşımızın Gara‘da şehit edilmesinin derin bir üzüntüsü içindeyiz.  Şehit edilen vatandaşlarımızdan dolayı millet olarak acımız büyük” dedi.

Karaca, hain terör örgütü tarafından Gara’da şehit edilen vatandaşlarımız için başsağlığı mesajı yayımladı.  

Parti olarak terörün her türünü lanetlediklerini bildiren DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Karaca, mesajında, “Terör örgütü tarafından alıkonulan 13 vatandaşımızın Gara‘da şehit edilmesinin derin bir üzüntüsü içindeyiz.  Şehit edilen vatandaşlarımızdan dolayı millet olarak acımız büyük. Hain terör örgütünün ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak için yaptığı her türlü saldırı hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır.  Ülkemizde birlik ve beraberliğimiz daha da güçlendirecektir. DEVA Partisi olarak terörün karşısında olduğumuz gibi, bu hain saldırıyı kınıyoruz. Terörle mücadele topyekûn ve siyaset üstü olmalıdır. Terör karşısında yapılacak her türlü mücadeleyi de destekliyoruz. Şehit edilen askerlerimiz ve vatandaşlarımız için Allah‘tan rahmet, ailelerine sabır, tüm milletimize başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.