Dr. Karaca: ‘Türkiye’nin geleceğe dair umutları artıyor’

Dr. Karaca: ‘Türkiye’nin geleceğe dair umutları artıyor’
DEVA Partisi Koya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca: “Logosu su damlası içerisinde iki yapraklı filiz, sloganı ‘Türkiye’nin DEVA’SI Hazır’ olan partimizin ülke genelindeki damla sayısı her geçen gün artıyor. Damlalar birleştikçe de Türkiye’nin geleceğe dair umutları artıyor”

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, “Logosu su damlası içerisinde iki yapraklı filiz, sloganı ‘Türkiye’nin DEVA’SI Hazır’ olan partimizin ülke genelindeki damla sayısı her geçen gün artıyor. Damlalar birleştikçe de Türkiye’nin geleceğe dair umutları artıyor” dedi.

Dr. Karaca, partisinin Konya İl Başkanlığı binasında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, parti olarak Türkiye genelinde 80’e yakın ilde teşkilatlanma çalışmasının tamamlandığını, Konya genelinde de 13 ilçe teşkilatını kurduklarını söyleyerek; parti olarak büyüdüklerini dile getirdi.   

Konya genelinde 13 ilçe de teşkilatlarını kurduklarını, 7-8 Kasım’da 11 ilçe kongresini, 27 Kasım’da da il kongresini gerçekleştireceklerini belirten Dr. Seyit Karaca, “11 Mart 2020 tarihinde kuruluşunu Genel Başkanımız Ali Babacan’ın açıkladığı Demokrasi ve Atılım Partimiz DEVA’nın Kurucu İl Başkanı görevlendirmeleri 23 Haziran 2020 tarihinde başlamış ve ilk kurucu il başkanı olarak şahsımız görevlendirilmişti. O tarihten sonra tüm Türkiye’de çalışmalar hızla devam etmiş ve 80’e yakın ilimizde görevlendirmeler tamamlandığı gibi birçok ilimizde de teşkilatlanma çalışmaları tamamlanıp il kongreleri yapılmıştır. Biz de görevlendirildiğimiz tarihten bugüne il yönetim kurulu üyelerimizle birlikte çalışmalarımıza hız verdik ve 13 ilçemizde teşkilatlanmalarımızı tamamlayarak kongrelerimizi yapma aşamasına geldik” diye konuştu.

Dr. Karaca, “7-8 Kasım tarihlerinde 11 ilçe kongremizi tamamlayarak 27 Kasım tarihinde de il kongremizi yapmak üzere çalışmalarımızı tamamladık. Kalan ilçelerimizde de teşkilatlanma çalışmalarımız devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

“KONYA’NIN DEVA’SI HAZIR”

Partilerine olan ilginin gün geçtikçe arttığına işaret eden Dr. Karaca, “Logosu su damlası içerisinde iki yapraklı filiz, sloganı ‘Türkiye’nin DEVA’SI Hazır’ olan partimizin ülke genelindeki damla sayısı her geçen gün artıyor. Damlalar birleştikçe de Türkiye’nin geleceğe dair umutları artıyor. Özellikle insanımızın bir numaralı problemi olan ekonomik sorunların çözümü başta olmak üzere insan hayatını ilgilendiren her alanda hazırlıklarını tamamlayan partimizin, kongreler sonrasında saha çalışmaları hızla başlayacak ve halkımızla yapacağımız buluşmalarda partimizin kadrolarının yapacakları vatandaşımızla yüz yüze paylaşılacaktır. Bu çalışmanın ilk halkaları olarak ilçe kongrelerimiz çerçevesinde, 7 Kasım Cumartesi günü Çeltik, Yunak, Tuzlukçu, Kulu, Sarayönü, Kadınhanı, Ilgın ve Ahırlı ilçelerimizde, 8 Kasım Pazar günü de Çumra, Ereğli ve Selçuklu ilçelerimizde kongrelerimizi yapacağız. Gönlümüz coşkulu ve kalabalık kongreler yapmayı çok arzu etse de pandemi şartları nedeniyle hem gönüllülerimizin hem de görevlilerin sağlıklarına da dikkat ederek hukukî şartları yerine getirecek şekilde kongrelerimizi tamamlayacağız. İlçe kongrelerimiz tamamlandıktan sonra da 27 Kasım Cuma günü Genel Başkanımızı Sayın Ali Babacan’ı ilimizde il kongremizde ağırlayacağımız, sloganı “Konya’nın DEVA’SI Hazır” olan 1.Olağan İl Kongremizi yapacağız. Genel Başkanımızın ilimizi ziyaretinde de pandemi şartlarına azami dikkat göstererek, uygu olan en güzel ortamda Konyalı hemşerilerimizle buluşmasını temin edeceğiz.  İlçe kongrelerimiz sonrası il kongremize dair daha detaylı bilgileri sizler vasıtasıyla halkımızla paylaşacağız” diye konuştu.

(MÇ/ Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.