Dünyanın İlk ve Tek Oyun Temalı Oteli: Garp Hotel

Dünyanın İlk ve Tek Oyun Temalı Oteli: Garp Hotel
Dünyanın ilk ve tek oyun temalı oteli Garp Hotel, iş ya da tatil amaçlı seyahatler sırasında üstün kalite ve konfor sunmak amacıyla tasarlanmış. Yılın her dönemi doğayla baş başa, sakin atmosferi ve kişiye özel hizmet anlayışının yanında mimarisi, dekorasyonu, konaklamaya farklı tarzdaki yaklaşımı ve sunduğu deneyimler ile misafirlerin ilgisini çekecek nadide bir otel hizmeti sunuyor.

Dünyanın ilk ve tek oyun temalı oteli Garp Hotel, yılın her dönemi doğayla baş başa ve yenileneceğiniz bir tatil vadediyor.

BİR OTELDEN ÇOK DAHA FAZLASI

Misafirlerine eşsiz bir konaklama deneyimini sunan dünyanın ilk ve tek oyun temalı oteli Garp Hotel, iş ya da tatil amaçlı seyahatler sırasında üstün kalite ve konfor sunmak amacıyla tasarlanmış. Sakin atmosferi ve kişiye özel hizmet anlayışının yanında mimarisi, dekorasyonu, konaklamaya farklı tarzdaki yaklaşımı ve sunduğu deneyimler ile misafirlerin ilgisini çekecek nadide bir otel hizmeti sunuyor.

Otel Yetkilisi Gamze Aktaş, Garp Hotel’in sahip olduğu detaylarla, misafirlerinde kendi evindeymiş hissi uyandırmakla birlikte onların her açıdan ilgisini çekmeyi de başardığını ifade etti.

Konya’nın Akşehir ilçesinde bulunan Garp Hotel’in, şehirdeki tarihi ve kültürel mekanların yanı başında olduğunu anımsatan Aktaş, “Kültürel zenginlikleri ziyaretçiler için Akşehir’i çekici bir yer kılmaktadır. Öyle ki tarih boyunca Anadolu’da yaşayan birçok uygarlığın önemli merkezleri bu topraklar üzerinde yer almıştır. Akşehir, bugün artık Türkiye’ye mal olmuş ve büyük bölümü tescilli olan Akşehir Evleri, ince zekâsı ve düşündüren mizahı ile Türkiye’nin ötesinde evrensel bir kimliğe sahip olan Nasrettin Hoca’nın burada yaşamış olması, farklı tarihsel dönemlere ait kültürel zenginlikleri görebileceğiniz Nasrettin Hoca Etnoğrafya Müzesi, Taş Medrese Taş Eserler Müzesi, Batı Cephesi Karargahı Müzesi, sonbahar-kış mevsimlerinde kuş gözlemcileri tarafından yoğun ilgi gören ve birçok farklı kuş türünü barındıran Akşehir Gölü gibi birçok nadide şahıs, bina ve bölgeyi bünyesinde bulundurmaktadır. Sultan Dağları’nın eteklerinde bulunan Akşehir, diğer yandan yamaç paraşütçülerinin de tercihi olmaktadır” diye konuştu.

“OTELİN ADI, BATI (GARP) CEPHESİ KARARGAHI’NA İTHAF EDİLDİ”

Otelin adının, Kurtuluş Savaşı sırasında Akşehir’de kutsal ve güçlü duyguların yaşandığı taarruzun hazırlıkları yapan Batı (Garp) Cephesi Karargahı’na ithafen verildiğini belirten Aktaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bin 300 metrekare alan üzerine yerleşen Garp Hotel’in tarihi binası modern mimari tasarımla eklektik tarzda restore edilmiştir. İnsanların büyük şehirlerden, belki de fark etmeden bir parçası oldukları tüm sistemlerin etkisinden arınabilecekleri, kendisine has bir aurası bulunmaktadır.”

“GÜLMECENİN BAŞKENTİ” İKLİMİNDEN İLHAM ALMIŞ

“Gülmecenin Başkenti” ikliminden ilham alan Garp Hotel, tasarım konsepti ile de dikkatleri üzerine çekerek oyun teması ekseninde şekillenir. Felsefesinde strateji ve zeka olan geleneksel oyunlarla dekore edilmiştir. Garp Hotel’in her köşesinde konsepte vurgu yapan özel tasarım mobilyalar ve yöresel kültürden izler taşıyan dekoratif aksesuarlarla karşılaşabilirsiniz. Farklı oda seçeneklerinin bulunduğu otelde, odalar kaliteli malzemeler ile döşenmiş. Kent ormanı ile komşu olan Garp Hotel’de sabahları kuş sesleri ile uyanıp, Sultandağları’nın temiz havasını içinize çekebilirsiniz. Akşehir’in tüm özelliklerini içinde barındıran, geleneklerine bağlı bir misafirhane, geçmişi günümüze uyarlayan, geleneksel tatları modern yorumlarla harmanlayan ve her köşesi ayrı bir ilham kaynağı olan yapısı ile bir masalı andırıyor.

Doğaya saygılı bir mimari felsefeyle oluşturulan dünyanın ilk ve tek oyun temalı oteli Garp Hotel’de tamamı birbirinden farklı izler taşıyan seçkin kalitede dizayn edilmiş 11 konsept oda, modern yaşamın konforlarını da sunuyor. Yerden ısıtma sistemi, özel tasarım klima, minibar, led TV, çay-kahve ikramı, ücretsiz wireless internet gibi oda donanımları konforunuz için hazırlanmış.

Zengin menüsüyle tatiliniz boyunca Garp Hotel’de bölgenin harika tatlarıyla birlikte otele özgü lezzetleri de deneyimleyebilirsiniz.

“AKŞEHİR’İN BÜYÜLÜ DOKUSUYLA BÜTÜNLEMİŞ MODERN ATMOSFER”

Akşehir’in büyülü dokusuyla bütünlemiş modern atmosferinde hem iş hem özel ziyaretlerinizi lezzetli bir deneyime dönüştürebilirsiniz. Verandanızda kitabınızı okuyabileceğiniz, tarihi sokaklarda ve kent ormanında yürüyüş yapabileceğiniz bir tatil imkânı sizi bekliyor.

(MÇ/Haber Merkezi / Haber Kent)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.