EDAV’ın Yeni Hizmet Binası Dualarla Açıldı

EDAV’ın Yeni Hizmet Binası Dualarla Açıldı
Konya’da Eğitim, Dayanışma ve Araştırma Vakfı’nın (EDAV) yeni hizmet binası dualarla açıldı.

Konya’da Eğitim, Dayanışma ve Araştırma Vakfı’nın (EDAV) yeni hizmet binası dualarla açıldı.

Açılış programına Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, EDAV Başkanı İmdat Duru, Prof. Dr. Hasan Koç, EDAV Genel Kurul Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Eğitim, Dayanışma ve Araştırma Vakfı Başkanı İmdat Duru açılışta yaptığı konuşmada, “Uzun yıllar Zafer’de Kur’an-ı Kerim öğretimi, tefsir, hadis ve fıkıh ilimleri talimi ile ilgili olarak hizmet veren vakfımız bundan sonra hizmetlerine fenni fırın kavşağında bulunan hizmet binasında Mehmet Türk hocamızın riyasetinde hizmetlerine devam edecek. Yeni hizmet binamızda bayanlara yönelik yürüttüğümüz çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

Vakıf bünyesinde yürütülecek faaliyetler hakkında bilgi veren Mehmet Türk ise “Pandemi dolayısıyla ara verdiğimiz eğitim ve öğretim faaliyetlerimize yeni yerimizde aynı heyecan ve aşkla devam edeceğiz. Toplumumuzun İslami manada bilinçlenmesi ve şuurlanması için Kur’an-ı Kerim ve sünnet çizgisinde yürüttüğümüz çalışmalarımıza yeni binamızda devam edeceğiz. Her yaş ve gruptan kardeşlerimizi vakfımıza bekliyoruz” diye konuştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.