Ekici: “Çanakkale Demek Türkiye Demek””

Ekici: “Çanakkale Demek Türkiye Demek””
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. yılı ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Çanakkale Destanı, sadece bir toprak mücadelesini anlatmıyor. Milletimizin inancını, gücünü, cesaretini ve fedakârlığını anlatıyor” dedi.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. yılı ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Çanakkale demek, memleket demek. Çanakkale demek, Türkiye demek” dedi.

Başkan Ekici, Çanakkale şehitlerimizi saygı ve şükranla yad etti.

İl Başkanı Ekici, mesajında, “Milletlerin tarihinde bazı önemli günler vardır ki milat kabul edilir. 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi de aziz milletimiz için büyük bir anlam ifade ediyor. Çanakkale Destanı, sadece bir toprak mücadelesini anlatmıyor. Milletimizin inancını, gücünü, cesaretini ve fedakârlığını anlatıyor.

Çanakkale demek, memleket demek. Çanakkale demek, Türkiye demek. Çünkü Çanakkale’de her birimizin atalarının izi var. Taşkent’li Emin’in, Kulu’lu İbrahim’in, Akşehir’de yaşayan Melike’nin dedesi Demirci İdris’in tertemiz kanı var. Çanakkale Zaferi’nin 106. Yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının manevi huzurunda, mukaddes vatanımızı bizlere emanet eden şehit ve gazilerimizi hürmetle yad ediyor, saygı ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.