Emirgazi İlçesi’ndeki Tüm Okullara Arıtılmış Su Üniteleri Kuruldu

Emirgazi İlçesi’ndeki Tüm Okullara Arıtılmış Su Üniteleri Kuruldu
Emirgazi’deki okullar, hayırseverlerin ve kaymakamlığın desteği ile su arıtma ünitelerine kavuştu.

Emirgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okullara arıtılmış su üniteleri kuruldu. Emirgazi Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın’ın öncülüğünde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak’ın çalışmaları sonucunda Türkiye'de bir ilke imza atılarak bu zamana kadar sadece öğretmenler odasına kurulan sistem Emirgazi'de öğrencilere, öğretmenlere, personele ve velilere arıtılmış su üniteleri hizmetine sunuldu.

İlçedeki okullarda tüm öğrenciler, kaliteli, hijyenik ve sağlıklı bir şekilde içmektedirler. Hayırseverler aracılığı ile yapılan arıtılmış su üniteleri, öğrenciler öğretmenler ve tüm personel tarafından kullanılıyor.

Emirgazi Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın, bu projede emeği geçen; “Emirgazi Kaymakamlığına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak başta olmak üzere hayırseverler;  Doğansel Limited Şirketi, Yeşilyurt Gıda Anonim Şirketi, Salim Koltuk, Adeviye Sarı, Kezban Döleker Gökçe, Demirci Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Kenan Ayşe Ecer, Mahmut Sarıca, Hacı Mustafa Çanakçı, Mahmut Bayraklı, Sebahat Kotuk, Ertuğrul Sütçü, Recep Kocatürk ve Muzaffer Adalı ‘ya katkılarından ve desteklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarak bütün hayırseverleri bu tür toplumsal projelere davet ediyorum” dedi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.