Eser: ‘Selçuklu Belediyesi Mağduriyeti Giderilmeli’

Eser: ‘Selçuklu Belediyesi Mağduriyeti Giderilmeli’
Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Teşkilat Başkanı Hakan Eser: “Tek derdi toprakla haşır neşir olmak olan, evlatları ve torunları ile keyifli zaman geçirmek isteyen, ailesi ile yiyecek kadar sebze ve meyve yetiştirmekte olan mahalle sakinlerimizin ‘Hobi bahçesi mağduru’ haline getirilmesi bizleri derinden üzdü”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun talimatı ile mahalle ziyaretlerini sürdüren Selçuklu İlçe Teşkilatı bu hafta, Selçuklu Belediyesi tarafından hobi bahçelerindeki barakaları yıkılmak istenen Çaltı, Bağrıkurt, Meydan ve Sızma Mahallelerini ziyaret etti.

Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Teşkilat Başkanı Hakan Eser, “Sadece Seçim Zamanı Değil, Sadece Oy İstemek İçin Değil, Her Zaman Halkla İç İçe Olacağız. Biz Halkız, Halk Gelecek” Sloganı İle her hafta bir mahalle ziyaret eden Gelecek Partisi’nin Selçuklu ilçe Teşkilatı Pandemi kısıtlamalarının kalkması ile çalışmalarına hız verdiğini bildirdi.

Geçtiğimiz hafta Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyelerinin Konya’ya yaptığı çıkarmanın ardından Selçuklu ilçe teşkilatı da Mahalle ziyaretlerine hız verdi. Hafta sonu İlçe Teşkilat Başkanı Hakan Eser ve beraberindeki heyet Çaltı, Bağrıkurt Meydan ve Sızma mahallelerlni ziyaret ederek mahalle sakinlerini dinledi.

“Son haftalarda ilçemizin taşra mahallelerine yaptığımız ziyaretlerde, hobi bahçeleri ile ilgili mağduriyet, şikâyet ve temennileri dinledik” diyen Selçuklu İlçe Teşkilat Başkanı Hakan Eser, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tek derdi toprakla haşır neşir olmak olan, evlatları ve torunları ile keyifli zaman geçirmek isteyen, ailesi ile yiyecek kadar sebze ve meyve yetiştirmekte olan mahalle sakinlerimizin ‘Hobi bahçesi mağduru’ haline getirilmesi bizleri derinden üzdü, Bahçesine helikopter pisti, havuzlu villa gibi yapmamış olan mahalle sakinlerimizin, devleti ile mahkemelik olduğunu, 1 metrekare tuvaletine bile ceza yazıldığını, mütevazi odalarının yıkılmak üzere olduğunu üzülerek öğrendik.”

Eser, bu mağduriyetin bir an önce giderilmesini ve mahalle sakinlerinin Devleti ile barıştırılması gerektiğini söyledi.      

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.