Fatih Erbakan: “Düzeni Değiştirecek Tek Partiyiz”

Fatih Erbakan: “Düzeni Değiştirecek Tek Partiyiz”
YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan: “Irkçı emperyalizmin, dış güçlerin ülkemizin borca, faize, işsizliğe, adaletsizliğe, açlığa mahkum eden düzenine karşı çıkan ve bu düzeni değiştirecek olan tek parti olan Yeniden Refah Partisi olarak, bugün Konya’da olduğu gibi Türkiye’nin dört bir yanında bu gayretli çalışmaları işte bunun için yapıyoruz”

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Irkçı emperyalizmin, dış güçlerin ülkemizin borca, faize, işsizliğe, adaletsizliğe, açlığa mahkum eden düzenine karşı çıkan ve bu düzeni değiştirecek olan tek parti olan Yeniden Refah Partisi olarak, bugün Konya’da olduğu gibi Türkiye’nin dört bir yanında bu gayretli çalışmaları işte bunun için yapıyoruz” dedi.

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Anadolu Buluşmaları” kapsamında geldiği Konya’da esnaf ziyaretinde bulundu, partililerle bir araya geldi. Partisi’nin Beyşehir İlçe Teşkilatı’nın açılışını da gerçekleştiren Fatih Erbakan, Milli görüş lideri merhum Necmettin Erbakan’ın 9. vefat yıl dönümü dolayısıyla bir takım programlara katılmak için Konya’ya geldiğini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Türkiye’nin, içinde bulunduğu maddi ve manevi sıkıntılardan ancak Milli Görüş zihniyeti ile kurtulabileceğini ifade etti.  

Necmettin Erbakan’ın oğlu ve aynı zaman da Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bir otelde düzenlenen kahvaltı programında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

“YOĞUN ÇALIŞMA TEMPOMUZU SEÇİM GÜNÜNE KADAR DA ARA VERMEDEN DEVAM ETTİRECEĞİZ”

 Yeniden Refah Partisi olarak 15 aylık bir süre içerisinde çok yoğun bir çalışma temposuyla çok ciddi mesafe kat ettiklerini dile getiren Fatih Erbakan, “Türk siyasi tarihinin en büyük genel kurullarından, büyük kongrelerinden bir tanesini gerçekleştirdik Ankara’da, 17 Kasım’da. Bunun arkasından da Ocak ayında resmi gazetede ilan edilmesiyle seçime girecek 15 partiden bir tanesi olduğumuz resmi olarak tescillendi ve ilan edildi. Bu yoğun çalışma tempomuzu seçim gününe kadar da ara vermeden devam ettireceğiz. Bu çalışmalar içerisinde özellikle ‘Anadolu Buluşmaları’ başlığıyla Türkiye’mizin dört bir yanında halkımızla kucaklaşıyoruz. Esnafımızla, vatandaşımızla kucaklaşıyoruz.

“MİLLETİMİZİ BU KARANLIKLARDAN MİLLİ GÖRÜŞLE KURTARACAĞIZ”

Merhum Necmettin Erbakan zamanında Dış mihraklar dış güçlerin ve dış güçlerin Türkiye’deki iş birlikçilerinin Türkiye’nin gelişmemesi için her türlü zorluğu çıkardıklarını anlatan Erbakan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu ülke, bu millet aç kalsın, işsiz kalsın, borca esir olsun, köle olsun, sömürülsün isteyen dış güçler her türlü zorluğu ve engeli çıkarmalarına rağmen karşılarında pes etmeyen, vazgeçmeyen bir Erbakan olduğu için başarılı olamadılar. Bütün bu engellere ve zorluklara rağmen Erbakan hocamız bu kalkınma hareketini gerçekleştirdi. Bu ülkeyi yeniden ayağa kaldırmak, adaleti tesis etmek, yeniden bolluk ve bereket dönemine ulaşmak mümkündür. Bunu Erbakan hocamız defalarca en zor şartlar altında başarmıştır. Bugün de Yeniden Refah Partisi olarak bizler Erbakan hocamızın yolundan yürüyen milli görüşçüler olarak, onun emanetini, onun zihniyetini taşıyan milli görüşçüler olarak ırkçı emperyalizmin, dış güçlerin ülkemizin borca, faize, işsizliğe, adaletsizliğe, açlığa mahkum eden düzenine karşı çıkan ve bu düzeni değiştirecek olan tek parti olan Yeniden Refah Partisi olarak bizler, bugün Konya’da olduğu gibi Türkiye’nin dört bir yanında bu gayretli çalışmaları işte bunun için yapıyoruz. Yeniden maddi ve manevi sıkıntılardan kurtuluşun tek yolu olan milli görüş zihniyetine dönelim, Türkiye yeniden milli görüş zihniyetiyle yönetilsin ve Erbakan hocamızın gerçekleştirdiği efsane hizmetler yeniden geçekleştirilsin diye çalışıyoruz. Cenab-ı Allah bizlere yardım etsin. Cenab-ı Allah’ın izniyle ve aziz milletimizin de desteğiyle inşallah yeniden geleceğiz, ülkemizi, milletimizi bu karanlıklardan milli görüşle kurtaracağız.”

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Erbakan hocamızın vefat yıldönümü haftası olması münasebetiyle bugün Konya’da, önümüzdeki hafta da Kocaeli ve Sivas’ta yine Erbakan hocamızı anma programlarını gerçekleştireceğiz. Bizler bu anma programları vesilesiyle sadece Erbakan hocamızı hayırla yad etmek, rahmet okumak değil, aynı zamanda Erbakan hocamızın 50 sene önce Konya’da başlattığı milli görüş yürüyüşünün hala devam ettiğini ve inşallah her ne kadar Erbakan hocamız vefat etse de milli görüş zihniyetinin ve hareketinin kıyamet sabahına kadar baki kalacağını bu programlar vesilesiyle ifade ediyoruz” diye konuştu.

(MÇ/ Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.