Fatih Erbakan’dan Aşıyla İlgili Çok Sert Açıklama: ‘Yarı İnsan Yarı Maymun Çocuklar Doğurabilirler’

Fatih Erbakan’dan Aşıyla İlgili Çok Sert Açıklama: ‘Yarı İnsan Yarı Maymun Çocuklar Doğurabilirler’
Aşı konusunda tavırlarının çok net olduğunu ve korona virüs aşısı olmadığını ifade eden YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, aşı olmadığını belirterek, “Allah korusun o insandan yarı maymun yarı çocuklar doğmasına sebep olabilirsiniz. 3 kulaklı 5 gözlü yaratıklar doğmasına yol açabilir. Aşı ile ilgili çok ciddi soru işaretleri var” dedi.

Aşı konusunda tavırlarının çok net olduğunu ve korona virüs aşısı olmadığını ifade eden Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, aşı olmadığını belirterek, “Allah korusun o insandan yarı maymun yarı çocuklar doğmasına sebep olabilirsiniz. 3 kulaklı 5 gözlü yaratıklar doğmasına yol açabilir.  Aşı ile ilgili çok ciddi soru işaretleri var” dedi.

 

“Aşı Konusunda Tavrımız Net”

 

Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan, Konya'daki parti çalışmaları kapsamında Sille Müderris Restoran ve Aile Çay Bahçesi’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gündemi değerlendiren ve daha sonra basın mensuplarının sorusunu yanıtlayan Fatih Erbakan, bir gazetecinin ‘Aşı oldunuz mu?’ sorusuna, aşı konusunda net oldukları yanıtını verdi.

 

"Aşı Olmadım, Olmayı da Düşünmüyorum"

 

Erbakan, korona virüs aşısıyla ilgili soruyu, "Aşı olmadım, olmayı da düşünmüyorum" diyerek yanıtladı.

"Şüphelendiğimiz birçok açık nokta var" diyen Erbakan, daha önce ortaya çıkan diğer griplerde birçok fiyaskolar yaşandığını anımsatarak, şunları kaydetti: “Ben şahsen aşı olmadım. Olmayı da istemiyorum ve düşünmüyorum. Çünkü sürecin başından beri birçok şüphelendiğimiz ve kuşku duyduğumuz konular var.  Aşıları üreten firmalar ile birlikte Dünya Sağlık Örgütü ve bu konuyu dünya çapında gündemde tutan, bu konuda talimatları yazan bunları ülkemizde sayın cumhurbaşkanımıza ve sayın Sağlık Bakanı dahil okutan hatta camilerde hocalarımıza ve müezzinlere minarelerde bu talimatları okutturan bu zümre, küresel güçler bunların amentüsünü inancını ve zihniyetini, hedeflerini milli görüşçüler olarak bildiğimiz için bunların yaptığı işlerden son derece şüphe duyuyoruz. Domuz gribi ve kuş gribinde birçok skandallar oldu. Daha önce birçok fiyaskolar oldu. mRNA demek insanın hücre çekirdeğine girmek demektir. Çekirdeğe girilmesi Allah korusun o insandan yarı maymun yarı çocuklar doğmasına sebep olabilirsiniz. 3 kulaklı 5 gözlü yaratıklar doğmasına yol açabilir.  Aşı ile ilgili çok ciddi soru işaretleri var.”

PCR Testleri ile ilgili de kuşkularını da dile getiren Erbakan, “PCR testleri tek başına tanı koymaya yeterli değil. Hatta PCR testini geliştiren Alman bilim adamı bunu söylemiş. Ne tesadüf ki bu bilim adamı evinde ölü bulunuyor. Bunların hepsi soru işareti. PCR testi uygulamasının çocuklarımıza getirilmesi son derece yanlış” dedi.

(MÇ/Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.