Fidancı: “Kurumlar Arası İşbirliği ve İletişim Önemli”

Fidancı: “Kurumlar Arası İşbirliği ve İletişim Önemli”
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Abdurrahman Fidancı, kamu kurum ve kuruluşlar arası işbirliğinin ve iletişimin önemli olduğunu bildirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı (CİB) Konya Bölge Müdürü Abdurrahman Fidancı, göreve yeni atanan Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin ile Konya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İbrahim Akyüz’ü makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretinde her iki Müdüre de hayırlı olsun temennisinde bulunan Fidancı, İletişim Başkanlığının çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 İletişim Başkanlığının yeniden yapılanmasında kurumlar arası iletişime her zaman önem verdiklerinin altını çizen Fidancı, basının kamudan bilgi alma noktasında, kamu adına medya sektörüne katkı sunduklarını belirterek, kamu kurumlarının, sivil toplum kuruluşlarının ve düşünce kuruluşlarının ilin ve ülkenin tanıtımına katkı sunan her projesine destek vermeye hazır olduklarını da ifade etti.

Basın mensuplarının mesleki gelişimlerine yönelik çalışmalar yürüttüklerini de değinen Fidancı, bunun yanında kamu kurumları ile basın sektörü arasında köprü vazifesi gören basın ve halkla ilişkiler birimlerinde görev yapan personele yönelik eğitimler düzenleyeceklerini söyledi.

Kamu kurum ve kuruluşlarının basın ve halkla ilişkiler birimlerinin işlevinin her geçen gün arttığına işaret eden Fidancı,  ziyaretin anısına il müdürlerine Konya’nın tarihi fotoğrafını takdim etti.

Fidancı’nın ziyaretlerinde, CİB Konya Bölge Şube Müdürü Okan Çamsoy ve Araştırmacı H. Rahmi Dalmaç da hazır bulundu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.