FİNALEVİM Konya’daki 4. Şubesini Çumra’ya Açtı

FİNALEVİM Konya’daki 4. Şubesini Çumra’ya Açtı
FİNALEVİM Genel Müdürü Mehmet Ali Özşakrak, şubeleşmelerinin Konya ve Türkiye genelinde hızla devam edeceğini dile getirerek, “Türkiye de hemen hemen bütün sektörlerin küçülmeye gittiği, işçi çıkardığı, kepenk kapattığı bir dönemde biz yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu yatırımlar neticesinde istihdam sağlıyoruz” dedi.

FİNALEVİM Genel Müdürü Mehmet Ali Özşakrak, şubeleşmelerinin Konya ve Türkiye genelinde hızla devam edeceğini dile getirerek, “Türkiye de hemen hemen bütün sektörlerin küçülmeye gittiği, işçi çıkardığı, kepenk kapattığı bir dönemde biz yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu yatırımlar neticesinde istihdam sağlıyoruz” dedi.

FİNALEVİM Konya’daki 4. Şubesini düzenlenen törenle Çumra’ya Açtı

“SEKTÖRÜMÜZ GÜVEN ESASLI BİR SEKTÖR”

FİNALEVİM Genel Müdürü Mehmet Ali Özşakrak, açılış konuşmasında, “FİNALEVİM'i hayata geçirdiğimiz ilk günden bu yana halkımızın yoğun ilgisi oldu. Tabi buradaki en büyük etkenlerden biri arkasında 30 yılı aşkın bir mazisi olan HH Aydın Holding gibi güçlü bir kuruluşun olmasıdır. Bizim sektörümüz güven esaslı bir sektör. Yıllardır kendi öz sermayesiyle başarılı projelere imza atan bir holding bünyesinde bulunmak vatandaşımıza ayrı bir güven veriyor. Bunun yanında bizim gerek genel merkezimiz gerekse şubelerimizde insan merkezli uyguladığımız politikalar bu güveni daha da artırıyor. Türkiye de hemen hemen bütün sektörlerin küçülmeye gittiği, işçi çıkardığı, kepenk kapattığı bir dönemde biz yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu yatırımlar neticesinde istihdam sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

“ŞUBELEŞMEMİZ KONYA VE TÜRKİYE GENELİNDE HIZLA DEVAM EDECEK”

Şubeleşmelerinin Konya ve Türkiye genelinde hızla devam edeceğini dile getiren Özşakrak, şöyle devam etti: “Bugün Çumra Şubemizi açıyoruz. ‘Neden Çumra da?’ diye bir soru aklınıza gelebilir. Evet, neden Çumra? Hemen açıklayayım. Bizler Konya Merkezdeki şubelerimizde Konya’mızın bütün ilçelerinden gelen vatandaşlarımızı misafir ediyoruz. Ancak ilçelerden gelen vatandaşlarımızı analiz ettiğimizde gördük ki Çumra’dan talep çok fazla. Bunun yanı sıra Çumra'dan bizleri arayıp talepte bulunan hemşerilerimiz oldu. Hal böyle olunca bizde hizmeti direk Çumralı hemşerilerimizin ayağına getirdik. Onları artık Konya'ya kadar yormayacağız. Çumralı hemşerilerimizi buradaki ofisimizde ağırlayacağız.”

“BİZ KENDİMİZE GÜVENİYORUZ”

Son dönemlerde faizsiz ev şirketlerinin çoğalmasıyla ilgili bir takım endişelerin olduğunun farkında olduklarına işaret eden Genel Müdür Özşakrak, “Evet bu tür endişelerini bize ileten müşterilerimiz oldu. Ancak biz kendimize güveniyoruz. Az önce bahsettim. 30 yılı aşkın bir süredir hizmet veren ve sürekli büyüyen bir holding bünyesindeyiz. Bu işin en önemli kısmıdır. Ancak şöyle bir güzel gelişme daha var ki vatandaşımızın bütün endişelerini ortadan kaldıracak. Bizim sektörümüzle ilgili düzenleme TBMM'ye geldi. İnşallah yakın zamanda resmiyet kazanacak. Bu düzenleme ne getiriyor derseniz. Kısa ve öz olarak şunu söyleyeyim. Sektörümüzdeki bütün şirketler devlet kontrolünde olacak. Devlet şirketlere belli yaptırımlar getiriyor. Yani devletimiz vatandaşı güvence altına alıyor” diye konuştu.

Daha sonra FİNALEVİM Çumra Şubesi, İlçe Müftüsü Ekrem Akmanşen tarafından edilen duayla birlikte kesilen kurdelenin ardından hizmete girdi.

FİNALEVİM Çumra Şubesi’nin açılışına, ilçedeki bürokrasi, iş dünyası ve siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlar katıldı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.