Gazeteci Ali Sait Öge Kızını Evlendirdi

Gazeteci Ali Sait Öge Kızını Evlendirdi
Konya Gazeteciler Cemiyeti Müdürü Ali Sait Öge’nin kızı Aymelek, Mustafa Şimşek’in oğlu Yavuz ile hayatını birleştirdi.

Konya basınının sevilen isimlerinden Konya Gazeteciler Cemiyeti Müdürü Ali Sait Öge ve Fatma Öge’nin kızları Aymelek, Kübra ve Mustafa Şimşek çiftinin oğulları Yavuz ile dünya evine girdi.

Hafta sonu Gökcem Konya Down Cafe’de Sosyal Mesafe kuralları çerçevesinde düzenlenen nişan töreninin ardından Pazar günü de Konya Büyükşehir Belediyesi Zindankale Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen nikah merasimi ile mutluluklarını resmileştiren Aymelek ile Yavuz’u mutlu günlerinde az sayıda da olsa sevenleri yalnız bırakmadı.

Ülkemizde yaşanan Covid-19  salgını nedeni ve sosyal mesafeyi korumak adına davetlilerin büyük bir titizlikle ve sınırlı sayıda katıldığı nikah töreninde çiftlerin nikah şahitliğini Yenigün Gazetesi Sahibi Mustafa Arslan ile Şevket Şimşek yaptı. Öge ve Şimşek aileleri gelen misafirler ile bu kez sosyal mesafe kuralları doğrultusunda yakından değil uzaktan ilgilenmek zorunda kaldı.

Haber Kent olarak, Öge ve Şimşek ailelerini tebrik eder, hayatlarını birleştiren Aymelek ile Yavuz’a kurdukları yuvada bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.