Gelecek Partililerden Aşure İkramı

Gelecek Partililerden Aşure İkramı
Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı, Hicri yılbaşı Muharrem ayının gelişi dolayısıyla Zafer Meydanı’nda vatandaşlara aşure ikram etti.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı, Hicri yılbaşı Muharrem ayının gelişi dolayısıyla Zafer Meydanı’nda vatandaşlara aşure ikram etti.

Aşure dağıtım programına Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başcı, Kurucular Kurulu Üyesi Ömer Ünal, Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Alevi Dernekleri Konya Şube Başkanı Asum Dayanç ve partililer katıldı.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, aşure dağıtım programında yaptığı konuşmada, “Bilindiği gibi Hicri takvimin başlangıcı olan Muharrem ayı; birlik, beraberlik, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma gibi toplumsal bağlarımızı ve bizleri birbirimize bağlayan önemli günlerdendir. Bu sebeple bu kıymetli aya ulaşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Bizler de içinde bulunduğumuz bu kıymetli ayın değerini bilmeli, feyiz ve ikramından istifade edebilmeliyiz. Biz de bu sebeple Zafer Meydanı’nda vatandaşımıza aşure dağıttık” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başcı ise, “Muharrem ayındayız ve mübarek günlerden geçiyoruz, Rabbim tutulan oruçları ve yapılan ibadetleri kabul etsin, bu etkinlikte emeği geçen sosyal politikalar başkanlığımıza, İl Başkanımız başta olmak üzere tüm İl yöneticisi arkadaşlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Ömer Ünal da organizasyon için İl Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, şunları kaydetti: “Muharrem ayının onuncu gününe tegabül eden aşure ayını idrak ediyoruz, Aşure aynı zamanda bir kaynaşma etkinliğidir İnşallah 84 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının da kaynaşmasına vesile olur.”

Alevi Dernekleri Konya Şube Başkanı Asum Dayanç ise etkinlik için teşekkür ederken, vatandaşların Muharrem ayını kutlayarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.