Görme Engelliler “Kaynaşma Programı”yla Gönüllerince Eğlendi

Görme Engelliler “Kaynaşma Programı”yla Gönüllerince Eğlendi
Konya’da görme engelliler dernek binasında düzenlenen kaynaşma programıyla bir araya geldi. Tüm engellilerin Dünya Engelliler Günü’nü kutlayan Altınokta Körler Derneği Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Şahin, “Asıl engelin görmemek, duymamak değil yüreklerin kilitlenmesidir” dedi.

Görme engelliler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla kaynaşma programında bir araya geldi.

Altınokta Körler Derneği Konya Şubesi binasında bir araya gelen görme engelliler, gönüllerinde eğlendi.  Geceye, dernek üyesi görme engelli yerel saz sanatçılar birbirinden güzel parçalarıyla renk kattı.

Altınokta Körler Derneği Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Şahin, 3 Aralık Dünya Engelliler gününün tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de önem arz ettiğini dile getirdi. Bu günün önemine binaen görme engelli üyeleri bir araya getirerek kaynaşma programı düzenlediklerini ifade eden Şahin, dernek olarak tüm engellileri aynı çatı altında toplayıp her zaman yanlarında olmayı amaçladıklarını vurguladı.

Şahin, “Asıl engelin görmemek, duymamak değil yüreklerin kilitlenmesidir” diye konuştu.

Toplumun engellilere karşı duyarlı olmasını isteyen Şahin, “Ayrıca siyasiler ve yerel yönetimleri yanımızda görmek istiyoruz” diyerek tüm engellilerin 3 Aralık Dünya Engelliler gününü kutladı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.