“Güncel Ve Tarihi Olayları Yeniden Yaşıyoruz”

“Güncel Ve Tarihi Olayları Yeniden Yaşıyoruz”
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca, aralarında Konya’nın yer aldığı 7 ilde açılan Dijital Gösterim Merkezi’ne ziyaretler pandemi kuralları kapsamında devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca, aralarında Konya’nın yer aldığı 7 ilde açılan Dijital Gösterim Merkezi’ne ziyaretler pandemi kuralları kapsamında devam ediyor.

Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (KOP) Başkanvekili Halil İbrahim Tongur ve Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) Genel Sekreteri İhsan Bostancı ziyaretlerinde, güncel ve tarihi olayları yeniden yaşıyormuşçasına hissetmenin kendilerini duygulandırdıklarını ifade etti.

“GÜNCEL VE TARİHİ OLAYLARI YENİDEN YAŞIYORUZ”

KOP İdaresi Başkanvekili Halil İbrahim Tongur ve MEVKA Genel Sekreteri İhsan Bostancı, Dijital Gösterim Merkezi’ni ziyaret ederek, İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Abdurrahman Fidancı’dan bilgi aldı.

 Ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Tongur ve Bostancı Dijital Gösterim Merkezi’nin son derece yerinde, etkili ve anlamlı olduğunu kaydederek, güncel ve tarihi olayları yeniden yaşıyormuşçasına hissetmenin kendilerini duygulandırdıklarını belirtti.

“ŞEHRİMİZİN TANITIMINA DA KATKI SUNUYOR”

KOP İdaresi Başkanvekili Halil İbrahim Tongur, “Bu konseptin bölgesel ve yerel konuların da tanıtılmaya başlanmasıyla birlikte bölgemizin ve şehrimizin tanıtımına da büyük katkılar sunacağı kanaatindeyiz. Uygulamanın hayata geçirilmesi noktasında başta Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına, Konya Bölge Müdürlüğüne ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

“MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİN TUTULMASI ADINA MUTLU OLDUK”

MEVKA Genel Sekreteri İhsan Bostancı ise “Böylesi önemli bir proje ile milli ve manevi değerlerimizi daha iyi hatırlama, anlama ve muhasebe etme fırsatı yakalamış olduk. Milletimizin milli ve manevi değerlerinin her an diri tutulması adına da ayrıca mutlu olduk. Hem dijital gösterimler esnasında izlediğimiz konularda hem de gösterim esnasında kullanılan teknolojide ülkemizin nereden nereye geldiğini bizzat yaşamış olduk” diye konuştu.

USTALARDAN MİRAS’ SERGİSİ DE YER ALIYOR

Dijital Gösterim Merkezi’nde ayrıca Konya Büyükşehir Belediyesi’nin kaybolmaya yüz tutmuş mesleklerin geleceğe aktarılması için düzenlediği “Ustalardan Miras, Kaybolmaya Yüz Tutmuş Meslekler” konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflarda sergileniyor.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.