Hayırseverin Yaptırdığı Aile Sağlığı Merkezi Törenle Açıldı

Hayırseverin Yaptırdığı Aile Sağlığı Merkezi Törenle Açıldı
Cihanbeyli’de Çaybaşı ailesi tarafından yaptırılan ve hayırseverlerin anne ve babalarının ismini taşıyan Gülpaşa İbrahim Çaybaşı Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Cihanbeyli’de Çaybaşı ailesi tarafından yaptırılan ve hayırseverlerin anne ve babalarının ismini taşıyan Gülpaşa İbrahim Çaybaşı Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılış törenine İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Halil Gürel, hizmet başkanları, Cihanbeyli İlçe Sağlık Müdürü Dr. Faik Serdar Aydın, Hastane Başhekimi Uz. Dr. Abidin Baran ile birlikte sağlık çalışanları katıldı.

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Prof. Dr. Koç, “Çaybaşı ailemizin Cihanbeyli ilçemize kazandırmış olduğu 4 birimlik aile sağlığı merkezimizi bugün resmi olarak da açmış bulunuyoruz. Aile sağlığı merkezimiz aslında uzun bir süredir vatandaşlarımıza hizmet sunuyordu fakat hayırsever ailemizin yurt dışında olmasından dolayı açılışı bugüne planladık. Çaybaşı ailesinin anne ve babasına Allah’tan rahmet diliyorum, isimleri bu sağlık tesisimizde güzel bir şekilde yaşatılacak” şeklinde konuşarak hayırseverlere teşekkür etti. Cihanbeyli Belediyesi’nin de sağlık alanında kendilerine her türlü desteği verdiğini belirten Prof. Dr. Koç, “Aile sağlığı merkezimiz için arsa tahsis eden ve çevre düzenlemesini gerçekleştiren Cihanbeyli Belediye Başkanımız Mehmet Kale’ye ve emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bizlerde il sağlık müdürlüğü olarak bu tesisimizin en verimli bir şekilde çalışabilmesi adına çaba göstereceğiz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Hayırsever Celalettin Çaybaşı’da ailesi adına yaptığı konuşmada memleketlerine böyle bir eser kazandırmış olmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, “Rahmetli anne ve babamın vasiyetini yerine getirdiğimiz için mutluyuz. Bizlere bu hizmetleri yapabilmemiz için olanak sağlayan herkese huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış programının ardından protokol üyeleri ve hayırsever aile ile birlikte Cihanbeyli Devlet Hastanesi’ne geçen Prof. Dr. Koç, Çaybaşı ailesi adına hayırseverlerden Celalettin Çaybaşı’na günün anısına teşekkür plaketi takdim etti. Program, aile üyeleri ile çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.