Hayırseverler Selçuk Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 4 Odanın Restorasyonunu Yaptı

Hayırseverler Selçuk Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 4 Odanın Restorasyonunu Yaptı
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Gastroenteroloji servisindeki 4 odanın restorasyonu, hayırseverlerin desteğiyle yapıldı.

Konya’nın yanı sıra bölge şehirlerden gelen hastalara da hizmet veren Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, modern alt yapısıyla da dikkati çekiyor. Gastroenteroloji servisindeki 4 odanın restorasyonuna, İç Hastalıkları ABD Gastroenteroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Korkmaz öncülük etti, hayırseverler de destek verdi.

 

“Amacımız, İnsanımıza En İyi Şekilde Hizmet Etmek”

 

Açılış programında konuşan Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, “Amacımız, insanımıza en iyi şekilde hizmet etmek. Şifa bulmak için hastanemize gelenlerin çok iyi imkanlarda tedavi görmesini istiyoruz. Gastroenteroloji servisine kazandırılan odaların yenilenmesine destek veren Prof. Dr. Hüseyin Korkmaz Hocamız ve hayırseverlere teşekkür ediyorum. Genç hekimlerin ülkemize kazandırılmasında özveriyle çalışan Hüseyin Hocam gibi elini taşın altına koyan, memleket sevdalısı bilim insanlarını yetiştirmek çok önemli. Servisimize kazandırılan odaların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

İç Hastalıkları ABD Gastroenteroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Korkmaz da “Rahmetli annem için hayalimdi. Bizlere cesaret veren başta Rektörümüz Prof. Dr. Metin Aksoy olmak üzere tüm yöneticilerimize, iş adamları Gökmen Toprak ve Tahir Erdoğan’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy, katkılarından dolayı Prof. Dr. Hüseyin Korkmaz’a teşekkür belgesi takdim etti.

Odalar; Fatma Yılmaz adına oğlu Hasan Yılmaz,  Ayşe - Ali Kocabaş adına Kocabaş ailesi, Recep Korkmaz adına Korkmaz ailesi ve Gülsüm Korkmaz adına oğlu Prof. Dr. Hüseyin Korkmaz tarafından yaptırıldı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.