Hüma Okulları’nda ‘Kayıt Kabul Sınavı’ yapıldı

Hüma Okulları’nda ‘Kayıt Kabul Sınavı’ yapıldı
Hafta sonu ‘Kayıt Kabul Sınavı’nı gerçekleştiren Hüma Okulları, sınav sonucunda öğrencilere okula kayıt olma imkanı sunacak. Bunun yanı sıra başarı sağlayan öğrencilere de çeşitli başarı indirimleri uygulayacak

Hüma Okulları, hafta sonu ‘Kayıt Kabul Sınavı’ gerçekleştirdi. Hüma Okulları, sınav sonucunda öğrencilere okula kayıt olma imkanı sunacak. Bunun yanı sıra başarı sağlayan öğrencilere de çeşitli başarı indirimleri uygulayacak

Ortaokul ve lise öğrencileri için yapılan sınavda; 4. 5. 6. 7. 8. ve 9. 10. 11. sınıflar sınava katılım gösterdi. Özellikle hazırlık sınıfı bulunması dolayısıyla Konya’da ilk ve tek olduğu belirtilen Hüma Okulları, liseye geçecek öğrencilerin dikkatini çekti.

Üç oturumda yapılan sınav da öğrenciler son dakikaya kadar ter döktü.

Öğrencileri sınav giriş belgeleriyle birlikte sınıflara yerleştirilirken, veliler konferans salonuna yönlendirilerek hem sınav hem de okul hakkında bilgilendirildi.

Çocuklar sınava giren velilerin heyecanlı oldukları gözlendi.

Sınav sonuçlarının ise en kısa sürede açıklanacağı bildirildi.

Profesyonel eğitim anlayışıyla açılışından bu güne büyük fark ortaya koyan Hüma Okulları, sınav sonucunda öğrencilere okula kayıt olma imkanı sunacak. Bunun yanı sıra başarı sağlayan öğrencilere de çeşitli başarı indirimleri uygulayacak. Hem akademik başarılarıyla hem de kazandıkları sosyal becerilerle, dünyaya, teknolojiye ve çevreciliğe bakış açılarıyla öğrencilerini yetiştiren Hüma Okulları, 2020-2021 eğitim öğretim yılı için de bu anlayışla yetiştireceği öğrencileri yaptığı sınavla alacak.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.