Hüseyin Oprukçu: “Aslımız Belli Neslimiz Belli”

Hüseyin Oprukçu: “Aslımız Belli Neslimiz Belli”
Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, geçtiğimiz gün Ereğli’de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’nın partisince düzenlenen toplantıda, kendisini hedef alan açıklamalarına ilişkin, kuşaklar boyu Ereğlili bir sülalenin Türk oğlu Türk evladı olduğunu söyledi.

Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, geçtiğimiz gün Ereğli’de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’nın partisince düzenlenen toplantıda, kendisini hedef alan, “Nereden geldiği belli olmayan bağımsız adaylara aldanmayın” ifadesine, Hortu ve Kuzukuyusu Mahallelerinde gerçekleştirdiği seçim çalışmaları kapsamında cevap vererek, “Ben Ereğli’de doğdum, Ereğli’de öleceğim, Allah’ın izni ile ben soysuz değilim Türk oğlu Türküm” dedi.

Kuşaklar boyu bu topraklarda yer alan sülalenin bir ferdi olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Hüseyin Oprukçu, “Benim dedem de Ereğliliydi, dedemin dedesi de Ereğliliydi. Aslımız belli, neslimiz belli. Abdestiniz bozulduysa gidin İvriz’in soğuk suyunda abdest tazeleyin. Leyla Hanım ben Ereğli’de doğdum, ben soysuz değilim, Türk Oğlu Türk’üm. Şerefle Türklüğümün arkasındayım. Ne olduğumu Ereğli’de kime sorsanız söylerler Leyla Hanım. Ama Etyemez gibilerine sorarsan, ‘Ne olduğu belirsiz’ dedirtirler sana ve sen de böyle bir ayıbın sahibi olursun. Böyle bir dünya yok. Ben 46 yıl ideolojik ve siyasi anlamda Ülkücü Hareketin içinde, Milliyetçi Hareket’e yol arkadaşlığı yapmış, şerefli bir Türk evladıyım. Ancak senin gibi istediklerini söyleyecek ve yapacak kişilere Ereğli halkı adına dur diyebilmek için Bağımsız aday oldum” diye konuştu.

Hortu ve Kuzukuyusu Mahallelerinin içme suyu sorununu Belediye Başkanlığı döneminde görevi olmamasına rağmen çözdüğünü hatırlatan Oprukçu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yeniden Başkan seçildikten sonra sizlerin yol ve çamur sorununuzu da çözmek yine bize nasip olacak. Üçlü güçlü dediler bir şey yapmadan 5 yılı doldurdular, şimdide tevazu ile gönül belediyeciliği diye geçiştiriyorlar. Bu dönem gönülsüz belediyecilik mi yapıyorlardı? Ancak anlamadıkları şey, Ereğli halkının hizmet edenle, partisinin arkasına saklananları ayırt etmesini bildiği gerçeğidir.”

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.