Ilgın Belediyesi’nden Şoförlere İftar Kumanyası

Ilgın Belediyesi’nden Şoförlere İftar Kumanyası
Ilgın Belediyesi hazırladığı iftar kumanyalarını D-300 karayolu üzerinde yolculuk yapan şoförlere ikram ediyor.

Ilgın Belediyesi hazırladığı iftar kumanyalarını D-300 karayolu üzerinde yolculuk yapan şoförlere ikram ediyor.

Ramazan Ayı insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesine büyük katkı sağladığı gibi, manevi deryanın her alanda yaşandığı çok önemli bir aydır. Rahmet, mağfiret ve bereket mevsimi olan Ramazan-ı Şerif, dini açıdan taşıdığı anlamın yanı sıra sosyal olarak da tam bir dayanışma dönemidir. Bu dayanışmanın en güzel örneklerinden birinin yaşatıldığı ve gönül belediyeciliğinin ortaya konduğu yerlerden biri de Ilgın.

Ilgın Belediyesi aşevi hizmetiyle iftar sofralarına konuk olmaya devam ederken bir taraftan da aşevinde hazırlanan iftar kumanyaları D-300 karayolu üzerinde yolculuk yapan şoförlere ikram ediliyor. Ramazan Ayı’nın ilk gününden bu yana Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, AK Parti Ilgın İlçe Başkanı Ömer Apil, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Susam ve belediye personelinin destek verdiği bu anlamlı organizasyon, yolculuk yapan şoförler tarafından olumlu dönüşlerle sonuçlanıyor.

Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş’ın konu ile ilgili basına yapmış olduğu açıklamada Ramazan Ayı Paylaşmaktır vurgusu yaparak “On bir ayın sultanı Ramazan ayına ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşma ayı olan ramazan ayında Ilgın Belediyesi olarak vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Şuan yolda olan ve iftarını yolda açacak olan şoförlerimize belediyemiz aşevi tarafından hazırlanan iftar kumanyalarını Ramazan ayının ilk gününden bu tarafa ikram etmeye devam ediyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Rabbim yaptığımız ibadetlerimizi ve oruçlarımızı kabul eylesin inşallah” dedi.

AK Parti Ilgın İlçe Başkanı Ömer Apil ise  “Bu güzel organizasyonu hazırlayan Belediye Başkanımız Yalçın Ertaş, Gençlik Kolları Başkanımız Mustafa Susam ve bizlerin her zaman yanında olan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Allah oruçları kabul eylesin. Tüm şoförlerimize Rabbim yol açıklığı versin” diye konuştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.