İlhan Palut: ‘Çok Şükür Konyaspor’da Çalışmak Nasip Oldu’

İlhan Palut: ‘Çok Şükür Konyaspor’da Çalışmak Nasip Oldu’
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Konya’da olmaktan memnun olduğunu belirterek, “Başarılı olacağımı ve futbol adına düşüncelerimi rahat uygulayabileceğim bir ortam olduğunu düşünüyordum. Hatay’a gelip giderken de şehir merkezine uğrayıp Mevlana Müzesi’ni ziyaret edip daha sonra yoluma devam ediyordum. Şehir olarak da Konya’yı beğeniyordum. Çok şükür çalışmak nasip oldu” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Konya’da olmaktan memnun olduğunu belirterek, “Başarılı olacağımı ve futbol adına düşüncelerimi rahat uygulayabileceğim bir ortam olduğunu düşünüyordum. Hatay’a gelip giderken de şehir merkezine uğrayıp Mevlana Müzesi’ni ziyaret edip daha sonra yoluma devam ediyordum.  Şehir olarak da Konya’yı beğeniyordum. Çok şükür çalışmak nasip oldu” dedi.

Tecrübeli teknik adam İlhan Palut, Konyaspor Sportif Direktör Adnan Erkan’la, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi’ni ziyaret ederek Başkan Murat Dönmez ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Palut, “Konya’da olmaktan memnunum. Buraya gelmeden önce birçok kulüpten teklif aldım. Konyaspor’dan teklif gelince heyecanlandım. Başarılı olacağımı ve futbol adına düşüncelerimi rahat uygulayabileceğim bir ortam olduğunu düşünüyordum. Hatay’a gelip giderken de şehir merkezine uğrayıp Mevlana Müzesi’ni ziyaret edip daha sonra yoluma devam ediyordum.  Şehir olarak da Konya’yı beğeniyordum. Çok şükür çalışmak nasip oldu” diye konuştu.

 

“Konyaspor Olarak Ligi En İyi Yerde Bitirmek İstiyoruz”

 

Konyaspor olarak şuana kadar iyi gittiklerini ifade eden genç teknik adam Palut, “İlk 10 haftada 17 puan topladık. Galibiyeti kaçırdığımız, üzüldüğümüz maçlar oldu. Ancak genel manada durumun iyi olduğunu düşünüyorum. Şuana kadar futbolcularımın çalışmasından ve performansından memnunum. Konyaspor olarak ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Önümüzde Fenerbahçe maçı var.  Bu maçtan da puan ya da puanlar alarak yolumuza devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.