İlhan Palut, Konyaspor’u Tercih Etmesinin Nedenlerini Açıkladı

İlhan Palut, Konyaspor’u Tercih Etmesinin Nedenlerini Açıkladı
Teknik Direktör İlhan Palut, Konyaspor’u tercih etmesinin en önemli etkenlerini paylaştı.

Teknik Direktör İlhan Palut, Konyaspor’u tercih etmesinin en önemli etkenlerini paylaştı.

Tecrübeli teknik direktör İlhan Palut, Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bir basın mensubunun “Konyaspor’u tercih etmenizdeki en önemli tekenler nelerdi?” sorusunu teknik direktör İlhan Palut şöyle yanıtladı:

“Öncelikle istikrarlı bir kulüp yapısına sahip olması. Uzun süredir beraber çalışmış bir oyuncu kadrosu var. Konyaspor takımının mutlaka mevkisel anlamda artıları eksileri vardır. Ama şunu net bir şekilde söyleyebilirim. Konyaspor takımı taktik disipline bağlı olarak oynamaya çalışan bir takım. Yani hoca ne taktik vermişse bunu sahada sonuna kadar uygulamaya çalışan bir takım. Bu benim için önemli. Çünkü benimde taktiksel anlamda takımdan istediklerim olacak. Oyuncu grubumuzun buna karşılık verebileceği inancındayım. En azından bunun için elinden geleni yapacağı inancındayım. Ne olur bilinmez. Ama tabiki de her maçtan iyi sonuçla ayrılmak amacındayız. Burayı tercih etmemdeki en önemli neden dediğim gibi birinci olarak oturmuş bir kulüp yapısı, ikincisi de sisteme bağlı kalabileceğini düşündüğüm iş ahlakına sahip oyuncu grubu ile çalışma fırsatı elde edecek olmamdı.”

(MÇ/Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.