İlhan Palut, Ligin İkinci Bölümde Nasıl Bir Konyaspor Hedeflediklerini Anlattı!

İlhan Palut, Ligin İkinci Bölümde Nasıl Bir Konyaspor Hedeflediklerini Anlattı!
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, takım olarak hazırlıklarını sürdürdükleri Antalya’da konuştu: “Yapacağımız çalışmalarla hem fiziksel güç hem de taktiksel olarak ayrıntılara eğileceğiz. Daha coşkulu, hücum zenginliği içeren oyunu da ligin ikinci bölümünde yakalamaya çalışacağız"

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, “Takım olarak yapacağımız çalışmalarla hem fiziksel güç hem de taktiksel olarak ayrıntılara eğileceğiz. Daha coşkulu, hücum zenginliği içeren oyunu da ligin ikinci bölümünde yakalamaya çalışacağız" dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Dünya Kupası dolayısıyla Süper Lig'e verilen arada hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya'nın Belek’te gerçekleştirilen kampta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli teknik adam, son birkaç sezondur devre arası kampı için fırsat olmadığına işaret ederek, Antalya’nın çalışma ortamı için üst düzeyde olduğunu, mevsim şartlarının da çalışmak için uygun olacaklarını söyledi.

Palut, Konyaspor olarak 14 Aralık'a kadar Antalya Belek’te hazırlıklarını sürdüreceklerini kaydetti.
Süper Lig’de Dünya Kupası arasında 24 puanla 4. sırada giren Konyaspor'un teknik direktörü Palut, takım olarak ilk bölümdeki performanslarına ilişkin şöyle konuştu: "Sıralama açısından kabul edilebilir bir konumdayız. Tabii ki arada bir kazanamama periyodu yaşadık. Kayserispor maçıyla bunu sona erdirdik. Kabul edilebilir olmakla beraber daha iyisini yapabilirdik. Puandan bağımsız futbol açısından konuştuğumuzda ise özellikle hücum anlamında geçen sezonun bir adım gerisinde kaldık. Bu arada yapacağımız çalışmalarla hem fiziksel güç hem de taktiksel olarak ayrıntılara eğileceğiz. Daha coşkulu, hücum zenginliği içeren oyunu da ligin ikinci bölümünde yakalamaya çalışacağız."

“Hep Üst Grubun İçinde Olmak İstiyoruz”

Bu sezonun daha çekişmeli geçtiğini ve yarışın son ana kadar süreceğine değinen Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geçen sezon Trabzonspor'un forse ettiği ve bizim dönem dönem onları rahatsız etmeye çalıştığımız, son düzlükte Fenerbahçe'nin dahil olarak ikinciliği kazandığı bir yarış vardı. Çok çetin bir zirve mücadelesi olmadı. Ancak bu sezon öyle değil. Birçok takım hedefe kilitlenmiş durumda. Lig yarışının bu sezon daha çok takımla ve son haftalara kadar süreceğini düşünüyorum. Bir sıralama hedefi değil ama hep üst grubun içinde olmak istiyoruz. İnsanların ilgisini çekmek, fark yaratmak, potansiyelimizi sonuna kadar kullanmak istiyoruz."

Transfer konusuna da değinen Palut, şu an için transfer çalışması içinde olmadıklarını bildirerek, "Önümüzde bu oyuncu grubuyla geçmemiz gereken kupa ve lig maçları var. Zamanı gelince transfer düşünülecektir ama şu an için belirli, somut bir transfer çalışmamız yok" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.