İlhan Palut: ‘Özgüvenimiz Tam, Mücadeleye Devam Edeceğiz’

İlhan Palut: ‘Özgüvenimiz Tam, Mücadeleye Devam Edeceğiz’
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, “Son haftalarda futbolun kırılma anları biraz aleyhimize işliyor. Bunu paniğe çevirmemiz lazım, biz iyi bir takımız. İyi mücadele eden ve oynayan bir takımız. Sonuçlar gelmiyor diye bundan ödün verecek değiliz” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, deplasmanda karşılaştıkları ve 2-1 mağlup oldukları Başakşehir maçına ilişkin, “Bu maçta yeteri kadar efektif değildik. Son 3 maçtır kazanamıyoruz ancak ‘eyvah, bir şeyler değiştirelim’ demenin anlamı yok. Başta ben olmak üzere özgüvenimiz tam, mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Palut, “Oyunun büyük bölümünde aslında istediğimiz gibi oynayabildik. Başakşehir gibi dominant bir takıma karşı oyunu bırakmadık, alanlar bırakmadık. Eksiğimiz neydi, üçüncü bölgede daha agresif hücum edebilirdik. Bir de ikinci yarının başlamasıyla birlikte biraz daha sakin kalmalıydık, Başakşehir’in bir reaksiyon vereceğini biliyorduk. Oyunu bir süre 1-0 ile götürebilseydik, sonrasında bizim için bir avantaj olabilirdi. Önce 1-1, sonra kötü bir duran top golüyle geriye düştük. Sonrasında tekrar golü aradık, beraberliği yakalayabilirdik. Genel manada bu maç için oyuncularıma çok bir şey söyleyemiyorum. Verdiğimiz görevleri yaptılar, taktik disipline bağlı kaldılar” diye konuştu.

Palut, şöyle devam etti:

“Son haftalarda futbolun kırılma anları biraz aleyhimize işliyor. Bunu paniğe çevirmemiz lazım, biz iyi bir takımız. İyi mücadele eden ve oynayan bir takımız. Sonuçlar gelmiyor diye bundan ödün verecek değiliz. Hemen takımımızı mental olarak toparlayıp, bir sonraki maçımıza konsantre olacağız. Bu maç öncesinde oynanan iki maçta bireysel hatalarla goller yedik ancak bu maçta takımı toparlanmış gördüm. Sadece üçüncü bölgede biraz daha üretken olabilirdik. Bunda da günlük oyuncu performansları, anlık kararlar etkin olabiliyor. Bu maçta yeteri kadar efektif değildik. Son 3 maçtır kazanamıyoruz ancak ‘eyvah, bir şeyler değiştirelim’ demenin anlamı yok. Başta ben olmak üzere özgüvenimiz tam, mücadelemize devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.