İlhan Palut Raporu Sundu

İlhan Palut Raporu Sundu
Konyaspor’da ligin sona ermesinin ardından futbolcular uzun bir tatile çıkarken, yönetim ve teknik heyet yeni sezon planlaması konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör İlhan Palut, geniş kapsamlı hazırladığı transfer raporunu yönetime verdi

Konyaspor’da ligin sona ermesinin ardından futbolcular uzun bir tatile çıkarken, yönetim ve teknik heyet yeni sezon planlaması konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Ligin son haftasında deplasmanda oynanan Antalyaspor maçı sonrasında Konya’ya dönen yeşil-beyazlı takımın Teknik Direktörü İlhan Palut ve Sportif Direktör Adnan Erkan, önceki gün Başkan Hilmi Kulluk ve yönetim kurulu ile bir araya gelerek, yeni sezon için hazırladığı geniş kapsamlı transfer raporunu sundu.

Alınan bilgiye göre raporda yeni sezon planlaması ile birlikte transferde izlenecek yol haritasının yer aldığı ve genel kurul sonrasında düğmeye basılacağı öğrenildi.

 

İç transferde birçok futbolcu ile sözleşme yenilemeyecek olan Konyaspor yönetiminin dış transferde ise bütçeye uygun nokta atışlar yapmak istediği öğrenilirken, teknik patron İlhan Palut’un da buna uygun bir rapor hazırladığı ifade edildi.

Özellikle 1. ve 2. Lig'i iyi tanıyan genç teknik adamın gelecek vadeden birçok genç futbolcuyu listesine aldığı öğrenildi. Takıma iyi bir golcü alınmasını talep eden İlhan Palut'un mevcut kadroda sözleşmesi sona eren futbolcuların haricinde çok fazla kayıp yaşanmamasını istediği belirtildi. Kanat, stoper, orta saha ve forvet hattına en az 1’er oyuncu alınmasını istediği öğrenilen teknik patron İlhan Palut’un, yeni sezon hazırlıklarına başlamadan transferlerin bitirilmesinin gerektiğini yönetime ilettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.