İlhan Palut: “Sadece Golü Bulamadık”

İlhan Palut: “Sadece Golü Bulamadık”
Konuk ettikleri Kayserispor maçını değerlendiren Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, mutlak kazanmak istedikleri bir maç olduğunu belirterek, “Sahaya çıkarken tek hedefimiz üç puandı. Topu kaleye gönderemedik, sadece golü bulamadık. Onun haricinde maçın başından sonuna kadar oyun hakimiyeti bizdeydi” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, evinde oynadıkları Kayserispor mücadelesine ilişkin, mutlak kazanmak istedikleri bir maç olduğunu belirterek, “Sahaya çıkarken tek hedefimiz üç puandı. Topu kaleye gönderemedik, sadece golü bulamadık. Onun haricinde maçın başından sonuna kadar oyun hakimiyeti bizdeydi” dedi.

Gol sesi çıkmayan Kayserispor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İlhan Palut, oynadığımız oyunun karşılığını alamadıkları için üzgün olduğunun altını çizerek, şunları söyledi:

"Mutlaka kazanmak istediğimiz bir maçtı. Sahaya çıkarken tek hedefimiz üç puandı. Oyuna baktığımız zaman, birinci ve ikinci yarı ayırt etmeden söylemeliyim ki, takımım istediklerimin hemen hepsini yaptı. Topu kaleye gönderemedik, sadece golü bulamadık. Onun haricinde maçın başından sonuna kadar oyun hakimiyeti bizdeydi. Defansif anlamda da müsabakayı pozisyon vermeden tamamladığımız için memnunum.

Bize düşen, bu oyunumuzu sürdürmek, bu standardın altına düşmemek ve ihtiyacımız olan puanları bir an önce almaktır. Dediğim gibi, 90 dakikalık mücadeleden memnunum. Maçı kazanma adına her şeyi yaptık. Maç öncesi planlarımız gol hariç hepsi gerçekleşti. Bu maçtaki tek üzüntüm, oynadığımız oyunun karşılığını alamamak ve kazanamamak oldu."

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.