İlker Yiğit: “Kandiller Birlik ve Beraberliğimize Vesile Olsun”

İlker Yiğit: “Kandiller Birlik ve Beraberliğimize Vesile Olsun”
İYİ Parti Meram Belediye Başkan Adayı İlker Yiğit, yayımladığı kandil mesajıya Meramlıların, Konyalıların, ülkemizin ve bütün İslam aleminin Regaib Kandili’ni tebrik etti.

İYİ Parti Meram Belediye Başkan Adayı İlker Yiğit, mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaib Kandili’nin tüm İslam alemi ve insanlığa hayırlar getirmesini diledi.

Yiğit, Regaib Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Bütün İslam aleminin heyecan ve sevinçle beklediği mübarek üç aylara girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kandil günleri, yaratanla olan bağımızı yeniden gözden geçirmemiz, onun şefaat ve merhametinden nasiplenmek için önemli fırsatlardır. Bu manevi iklim havasını fırsat bilerek, aramızdaki dargınlık ve küskünlükleri kaldırmalı, çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları bertaraf etmeli, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Diliyoruz ki kandiller, sevgi ve gönül huzuru ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yeniden yeşermesine vesile olsun” ifadelerini kullandı.

Bu gece kutlayacağımız Regaib Kandili’nin, mağfiret ve bereket ikliminin oluşmasına, sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olması temennisinde bulunan Yiğit, “Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Meramlı ve Konyalı hemşerilerimiz ile İslam aleminin Regaib Kandilini tebrik eder, ülkemiz, milletimiz ve hemşehrilerimiz için hayırlar getirmesini dilerim” dedi.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.