İmdat Yayla Gazetedeki Köşe Yazılarını Derledi: Ortaya ‘Bir İdeal İnşaası’ Kitabı Çıktı

İmdat Yayla Gazetedeki Köşe Yazılarını Derledi: Ortaya ‘Bir İdeal İnşaası’ Kitabı Çıktı
Konya’da haftalık yayın yapan Üretici Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İmdat Yayla, gazetedeki köşe yazılarından derlediği ‘Bir İdeal İnşaası’ adlı kitabını yayınladı.

Konya’da haftalık yayın yapan Üretici Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İmdat Yayla’nin, gazetedeki köşe yazılarından derlediği ‘Bir İdeal İnşaası’ adlı kitabı yayınlandı. .

Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık tarafından baskısı yapılan kitabı hakkında bilgi veren İmdat Yayla, gazetedeki köşe yazılarından derlediği kitabında, siyasi, sosyal, tarihi ve toplumsal konuları ele aldığını kaydetti. Yayla, kitabı yazarken hayallerinin peşinden gittiğini belirtti.

“İnsana verilen bir emanettir ömür süresi” ifadelerini kullanan İmdat Yayla, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Takvim yaprakları tükenirken, emanetin süresi de kısalır gitgide. Dünyaya doğar, burada yaşar ve gelip geçeriz biz de. Tıpkı bizden önceki fanilerin yaptığı gibi... Lakin ömür takvimi tükenirken, o takvimin arka yapraklarına her gün ne doldurabildiğimiz, neler yazdırabildiğimiz değil midir esas olan? Dünya, kendi düzeni içerisinde insanı isteyerek ya da istemeyerek de olsa her gün biraz daha küçültüyor. Şöyle birazcık düşünebilseydik, zaman akarken tek akıntının zaman olmadığını idrakinde olabilseydik keşke.”

İMDAT YAYLA KİMDİR?

1965 yılında Konya’nın Yunak ilçesinde doğan İmdat Yayla, MTA’da ve Konya Şeker Fabrikasında çalıştı.  Emekli olan İmdat Yayla, kapanmadan önce ulusal yayınlanan Tercüman ve Konya’da yerel olarak yayınlanan Anadolu’da Manşet Gazetelerinde köşe yazarlığı yaptı. 2014 yılında yayına başlayan Üretici Haber Sitesinin Genel Yayın Yönetmeni görevini yürütürken, 2015 yılında da kurduğu Üretici Haber Gazetesi’nin de Yazı İşleri Müdürlüğü görevini sürdürüyor.

İmdat Yayla, evli iki çocuk babasıdır.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.