Işılay Kurt, LGS 2019 Türkiye Şampiyonlarından

Işılay Kurt, LGS 2019 Türkiye Şampiyonlarından
MEB, Liseye Geçiş Sınavı (LGS) 2019 sonuçlarını açıkladı. Yöntem Koleji öğrencisi Işılay Kurt, 500 tam puan alarak Türkiye 1.cilerinden oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Liseye Geçiş Sınavı (LGS) 2019 sonuçlarını açıkladı. Yöntem Koleji öğrencisi Işılay Kurt,  500 tam puan alarak Türkiye 1.cilerinden oldu.

Işılay Kurt, Yöntem Eğitim Kurumları Meram Yerleşkesi’nde okul müdürü ve öğretmenleriyle birlikte düzenlenen toplantıyla mutluluğunu paylaştı.

Yöntem Koleji Okul Müdürü Mehmet Tekin, öğrencileri Işılay Kurt’un LGS 2019 sonuçlarına göre Türkiye birincileri arasına girmesinden dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Tekin, “Öğrencimiz Işılay Kurt’un LGS’ de bütün soruları cevapladığını biliyorduk. Sonuçlar açıklandığında öğrencimizin LGS’ DE Türkiye birincilerinden olmasından dolayı Konya adına mutlu ve gururluyuz. Öğrencimiz Işılay Kurt’u kutlarken, emeği geçen öğretmenlerimize, idarecilerimize ve ailesine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Pazarcı ise öğrencileri Işılay Kurt’un başarısından dolayı sevinç yaşadıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

“Yöntem Eğitim Kurumlarında uzman öğretmenlerimiz tarafından eğitim veriyoruz. LGS öncesi yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. Bu başarıdan dolayı sevinçliyiz. Öğrencimiz Işılay Kurt’u kutluyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.  ‘Eve ödev yok ‘anlayışıyla çıktığımız bu yolda öğrencilerimizin başarıları bizleri mutlu etti. Işılay Kurt öğrencimizin yolu açık olsun. Başarılarının devamını diliyorum.”

LGS Türkiye 1. cilerinden Işılay Kurt da bu başarısında katkısı olan öğretmenlerine, okul idarecilerine ve ailesine teşekkür ederek, “Öğretmenlerimizin ve ailemin bu başarımda katkısı çok oldu. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.