Kadınhanı'nda ‘Birlik Beraberlik Sofrası’ Kuruldu

Kadınhanı'nda ‘Birlik Beraberlik Sofrası’ Kuruldu
Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem’in ev sahipliğinde, Kadınhanı Kaymakamı Selami Işık, ilçe belediyesine hizmet etmiş geçmiş dönem belediye başkanları ve başkan yardımcıları, parti temsilcileri, eski ve şimdiki dönem il genel meclis üyeleri iftar sofrasında bir araya geldi.

Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem’in ev sahipliğinde, Kadınhanı Kaymakamı Selami Işık, ilçe belediyesine hizmet etmiş geçmiş dönem belediye başkanları ve başkan yardımcıları, parti temsilcileri, eski ve şimdiki dönem il genel meclis üyeleri ile İlçe Müftüsü Mustafa Fatih Yar, iftar sofrasında bir araya geldi.

Programda, Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem, geçmiş üç yıl içerisinde gerçekleştirmiş oldukları faaliyetler ve gelecekte yapılacak projeler hakkında katılımcılara bir sunum gerçekleştirdi.

Kadınhanı için birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Badem, ilçeleri için hep beraber çalışmalar yürüteceklerini ve birlik beraberlik içerisinde Kadınhanı’nın gelişmesi için çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Program hizmetlerinden dolayı katılımcılara plaket takdiminin ardından sona erdi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.