Kaftancıoğlu: “Hikayesi Olmayan Hiçbir İş Başarılı Olamaz”

Kaftancıoğlu: “Hikayesi Olmayan Hiçbir İş Başarılı Olamaz”
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu: “Hikayesi olmayan hiçbir iş başarılı olamaz. Cumhuriyetinde bir hikâyesi vardır. Cumhuriyetimiz kurulmuştur. İnsanları anlayan, dinleyen ve öğrenmeyi bilen bir anlayışla İstanbul’u aldık. Geçmişten ders alarak geleceği konuşmayı ve ilkeleri seviyorum. Sonuçta her şeyin güzel olacağına inanıyorum”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Hikayesi olmayan hiçbir iş başarılı olamaz. Cumhuriyetinde bir hikâyesi vardır. Cumhuriyetimiz kurulmuştur. İnsanları anlayan, dinleyen ve öğrenmeyi bilen bir anlayışla İstanbul’u aldık. Geçmişten ders alarak geleceği konuşmayı ve ilkeleri seviyorum.  Sonuçta her şeyin güzel olacağına inanıyorum” dedi.

CHP Konya İl Başkanlığı’nın Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde  bir otelde düzenlediği kahvaltı programına, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Konya İl Başkanı Barış Bektaş, Parti Meclisi Üyesi Bülent Ecevit Tatlıdil, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Gülsüm Filorinalı, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kollarıyla birlikte partililer ve sendika ve Sivil toplum kuruluşları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “Cumhuriyet Bayramı’mızı kutluyorum. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum.  Partimizde kongreler başladı” diye konuştu.

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener ise, şunları kaydetti: “96 yıldır cumhuriyetin kazanımlarını harap eden bir iktidarla karşı karşıyayız. Tek başına bir kişi her şeye karar veriyor. Böyle bir yapı ülkemiz için tehlikeli olduğu kadar büyük bir zarar veriyor.  Bu ülkede ne kadar İslami kurum varsa hepsini kuran CHP’dir. AK Parti’nin kurduğu herhangi bir İslami kurum yoktur.  Onurlu ve şerefle siyaset yapan tek parti CHP’dir.  Onun için topyekûn çalışacağız. CHP söylemleriyle ve eylemleriyle toplumun yüzde yüzüne hitap edecek bir duruma gelmelidir. İnsanların inançlarına, tabularına karışmayıp, değer yargılarına saygı göstermeliyiz.  İnsanların ortak kaygıları ve sorunlarını konuşarak, halka ulaşmalıyız.”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel de, “31 Mart’ta Millet İttifakı ve partimiz bir başarı hikayesi yazdı. Bu başarıda en büyük paya sahip olan partililerimize teşekkür ederim. Şimdi ülkemizde her şeyi çok daha güzel bir yapıya kavuşturma zamanıdır. AK Parti yıllardır ülkeyi yönetirken ayrıştırmacı bir yol izledi. Dış politikada ne yaptıkları ortadadır. İstikrar yok.  Trump’ın küstah mektubuna bir cevap bile veremediler. ABD ne dediyse yaptılar. O mektuba en sert cevabı CHP vermiştir.  Barış Pınarı Harekatı devam ediyor.  Harekatta sivil ve askeri şehitlerimiz oldu. Hepsine Allah’tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bizler demokrasiden ve adaletten yanayız.  İstanbul’da İmamoğlu, su ve ulaşıma indirim yaptı. Oysa AK Parti’nin en çok oy aldığı şehirlerin başında olan Konya da ise hiçbir indirim yapmadığı gibi, Konyalılar Türkiye’nin en pahalı suyunu tüketiyor.  Bizler, Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine, cumhuriyetim ve kazanımlarına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Sizlere güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da Konya’da bulunmaktan mutlu olduğunu dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Cumhuriyetimizin 96. yılını kutluyoruz. Sizleri candan kutlayarak, alkışlıyorum. İstanbul dahil birçok şehrimizde seçimlerin kazanılmasının kahramanı Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve bütün partililerimizdir. 82 milyonun demokrasi seçimindeki başarısından dolayı bütün yakınlarınızı alkışlayın. Hikayesi olmayan hiçbir iş başarılı olamaz. Cumhuriyetinde bir hikâyesi vardır. Cumhuriyetimiz kurulmuştur. İnsanları anlayan, dinleyen ve öğrenmeyi bilen bir anlayışla İstanbul’u aldık. Geçmiştin ders alarak geleceği konuşmayı ve ilkeleri seviyorum.  Sonuçta her şeyin güzel olacağına inanıyorum. Her zaman inanan, direnen ilkeli ve örgütlü olan halk kazanmıştır. Birlikte hareket edersek başarmamak için hiçbir engel kalmıyor. Konya’da yan yana mücadele ederek Konya’da kazanacağız. Sahici ve samimi olduğumuzda başarı daima bizimle olacaktır” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Canan Kaftancıoğlu’na CHP Konya İl Başkanı tarafından bir plaket verilirken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’e CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener tarafından plaket verildi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.