Karaarslan: ‘12 Eylül Zilleti Milli Hafızalara Kazınmıştır’

Karaarslan: ‘12 Eylül Zilleti Milli Hafızalara Kazınmıştır’
MHP Konya İl Başkanı Sayın Remzi Karaarslan, 12 Eylül 1980 darbesinin 42.yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Üzerinden 42 uzun yıl geçmesine rağmen 12 Eylül zilleti milli hafızalara kazınmış; yaşanan acılar, şehadetler, işkenceler, zulümler asla unutulmamıştır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Sayın Remzi Karaarslan, 12 Eylül 1980 darbesinin 42.yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Üzerinden 42 uzun yıl geçmesine rağmen 12 Eylül zilleti milli hafızalara kazınmış; yaşanan acılar, şehadetler, işkenceler, zulümler asla unutulmamıştır” dedi.

Karaarslan, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye’nin tarihsel hak ve çıkarlarını muhafaza kararlılığımızda da hiçbir acziyet ve zafiyet söz konusu olmamış, olmayacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi bugüne kadar hiçbir darbeyi, gayri meşru kalkışmayı, cunta yönetimini, ara dönemi, demokrasi dışı arayış ve dayatmaları kabul etmemiş, boyun eğmemiştir. Darbeler Türkiye’yi devamlı geriye götürmüş, siyasi ve toplumsal dengeleri tepeden tırnağa bozmuş, pek çok sosyal ve ekonomik maliyete neden olmuştur.

12 Eylül darbesi, 28 Şubat post modern müdahalesi, 27 Nisan e-muhtırası ve 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi devlet ve millet hayatıyla birlikte gelecek muhayyilemize, gelecekteki müstesna mevkiimize tamiri zaman ve emek isteyen zararlar vermiştir. Bilhassa 12 Eylül karanlığının tetikçileri ve tertipçileri ülkemizi kahredici ve korkunç olaylara mahkûm etmekle kalmamışlar, emperyalizme ve küresel sömürü çarkın mimarlarına taşeronluk ve hizmetkârlık yapmışlardır.

12 Eylül 1980’de demokrasi ve milli iradeye zincir vurulmuş, masumlar ve mücadelesi haktan, halktan ve hakikatten yana olan Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in iman erleri utanç verici muamele ve mağduriyetlere maruz kalmışlardır.

Üzerinden 42 uzun yıl geçmesine rağmen 12 Eylül zilleti milli hafızalara kazınmış; yaşanan acılar, şehadetler, işkenceler, zulümler asla unutulmamıştır. 12 Eylül darbesi ile 15 Temmuz darbe ve işgal teşebbüsü aynı muhasım ve müstevli çevrelerin farklı zaman dilimlerindeki saldırısıdır.

Milliyetçi Hareket Partisi darbeleri ve darbecileri açıktan lanetlemektedir. Hiçbir zulüm yapanı abat etmeyecek, mutlaka ters tepecektir. Şirret emel sahipleri elbette dün olduğu gibi yine hüsran yaşayacaklardır. Tarihin, talihin ve hayatın şaşmaz gerçeği bu olacaktır. Türk milleti tehditlere karşı uyanık ve dikkatlidir.

Başta Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş olmak üzere 12 Eylül darbecilerinin insanlık dışı işkencelerine maruz kalan yüce Rabbimin Rahmetine kavuşmuş Ülküdaşlarımızı, alçak darbeci hainler tarafından idam edilerek her Ülkücünün yüreğinde sonsuza kadar bayraklaşan Ülkücü Şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi Rahmet, Minnet ve Şükranla Anıyorum.”

(Haber Merkezi / Haber Merkezi /

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.