Karabacak: ‘Salgın Sürecinde Firmalarımızın Yeni Yatırımlarını Açmak Moral Veriyor’

Karabacak: ‘Salgın Sürecinde Firmalarımızın Yeni Yatırımlarını Açmak Moral Veriyor’
KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, Aydoğdu Fırın ve Unlu Mamullerinin 9. Şubesi’nin açılışında yaptığı konuşmada, “Salgın sürecinde firmalarımızın yeni yatırımları ve şube sayılarını artırmaları bizlere moral vermesinin yanında şehrimize ekonomik anlamda bir hareket getirecek olması da ayrıca önem taşıyor” dedi.

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, Aydoğdu Fırın ve Unlu Mamullerinin 9. Şubesi’nin açılışında yaptığı konuşmada, “Salgın sürecinde firmalarımızın yeni yatırımları ve şube sayılarını artırmaları bizlere moral vermesinin yanında şehrimize ekonomik anlamda bir hareket getirecek olması da ayrıca önem taşıyor” dedi.

Konya’da 1948 yılından beri sektörde hizmet veren Aydoğdu Fırın ve Unlu Mamullerinin 9. Şubesi Mengene Şubesi’nin açılışına, KONESOB Başkanı Muharrem Karacak, Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir, Oda Başkanları, Konya Eski Milletvekillerinden Kadir Demir, sektör temsilcileri ve davetliler katıldı.

 

“33 Çeşit Ekmek Üretimini Gerçekleştiriyoruz”

 

Aydoğdu Fırın ve Unlu Mamulleri Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Aydoğdu, 73 yıldır sektörde olduklarını belirterek, “Konya’da 1948 yılında beri sektördeyiz.  Üretimi kendimiz yapıyoruz. Tatlı olarak 36 çeşit olmak üzere unlu mamullerde de 33 çeşit ekmek üretimi gerçekleştiriyoruz.  Özellikle ambalajlı ekmekte iyi durumdayız. Hastanelere, AVM’lere, iş yerlerine hizmet verirken, perakende olarak ta satış yapmaktayız. Üretimimizi hijyenik ortamda üretim standartlarına uygun bir şekilde yapıyoruz. Ürettiğimiz ürünlerimiz marka tescilli olup, sağlıklı ve kalitelidir. 7 gün 24 saat ve 365 gün hizmet anlayışında olan bir firma olarak 80’nin üzerinde kişi istihdam ederken, sektörde de yüzde 5’şin üzerinde bir pazar payımız vardır.  Bugün açılışını yaptığımız Aydoğdu Mengene şubemizle 9. Şubemizi hizmete açtık. Bundan sonra hedefimiz, şube sayımızı çoğaltarak, emin adımlarla istikrarlı bir şekilde sektörde büyümektir. Açılışımıza katılarak bu mutlu günümüzü paylaşanlara, destek verenlere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

"Şehrimize Ekonomik Hareketlilik Getiriyor"

 

KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak ise, Aydoğdu’nun şubesinin açılışının hayırlı olmasını dileyerek, “Bugün Aydoğdu Fırın ve Unlu Mamulleri firmamızın 9. Şubesinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Salgın sürecinde firmalarımızın yeni yatırımları ve şube sayılarını artırmaları bizlere moral vermesinin yanında şehrimize ekonomik anlamda bir hareket getirecek olması da ayrıca önem taşıyor. Dördüncü kuşak olarak sektörde hizmet veren Aydoğdu Fırın ve Unlu Mamulleri firmamızı kutlayarak, bereketli kazançlar diliyorum. Şehrimize ve esnaf camiamıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yapılan duanın ardından şubenin açılışı KONESOB Başkanı Muharrem Karacak ve davetliler tarafından kurdele kesimiyle yapıldı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.