Karaduman, “Bakan Koca’ya ‘Yeni Dünya Düzeni’yle Neyi Kastettiğini Sordu”

Karaduman, “Bakan Koca’ya ‘Yeni Dünya Düzeni’yle Neyi Kastettiğini Sordu”
SP Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) verdiği soru önergesiyle, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya ‘Yeni Dünya Düzeni’yle ilgili neyi kastettiğini sordu.

SP Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) verdiği soru önergesiyle, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya  ‘Yeni Dünya Düzeni’yle ilgili neyi kastettiğini sordu.

Karaduman, Sağlık Bakanı Koca tarafından yazılı olarak cevaplandırılması istemiyle TBMM Başkanlığı’na verdiği soru önergesinde şu ifadelere yer verdi:

“Geçtiğimiz gün yaptığınız bir açıklamada ‘Yeni Dünya Düzeni'ne sert ve hazırlıksız bir geçiş dönemi yaşadık." ifadelerini kullandınız. Bu bağlamda; Yeni Dünya Düzeni diye ifade ettiğiniz bu düzen neleri kapsamaktadır? Bu ifadeden kastınız nedir? Bu yeni düzene tam olarak ne zaman geçtik? Nasıl geçtik? Niçin geçtik? Bu durumu nasıl izah ediyorsunuz? Bu “yeni düzen” e geçmek zorunda mı bırakıldık? Bu düzene geçebilmek için neleri yapmak zorunda kaldık, neleri yapmak zorundayız? Aşı, hes kodu, kısıtlamalar, gündeme getirilen aşı pasaportu uygulamaları ‘Yeni Dünya Düzeni’ olarak ifade etiğiniz bu yeni düzenin zorunlu kıldığı uygulamalar mıdır?

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.