Karahan: ‘Down Sendromu Bir Eksiklik Değil, Artı 1 Farkındalıktır’

Karahan: ‘Down Sendromu Bir Eksiklik Değil, Artı 1 Farkındalıktır’
Yunak Kaymakamı Murat Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan’la ‘21 Mart Dünya Down Sendromu Günü’ dolayısıyla Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, down sendromlu öğrencilerle birlikte pasta kesti.

Yunak Kaymakamı Murat Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan’la ‘21 Mart Dünya Down Sendromu Günü’ dolayısıyla Özel Umutevim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, down sendromlu öğrencilerle birlikte pasta kesti.

Kaymakam Murat Karahan, “Down sendromu bir eksiklik değil, +1 farkındalıktır. Down sendromlu bireylerin sevgileri sonsuz, saf ve gerçektir. Sizi karşılıksız severler ve size gerçekten sevmenin ne kadar anlamlı ve güzel bir şey olduğunu hatırlatırlar. 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü vesilesiyle Down sendromlu bireylere ve değerli ailelerine sağlıklı, huzurlu, mutlu bir hayat diliyorum” diye konuştu.

Down Sendromlu öğrencilerle birlikte pasta kesen Karahan, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Merkez hakkında kurum yetkililerinden bilgi alan Kaymakam Karahan, çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.