Karakuş: ‘Gelecek Seçimler İçin Değil Gelecek Nesiller İçin Çalışıyoruz’

Karakuş: ‘Gelecek Seçimler İçin Değil Gelecek Nesiller İçin Çalışıyoruz’
Gelecek Partisi Konya İletişim Başkanı Bekir Karakuş, “Amacımız Konya olarak kendi ağırlığımızı ölçmek ve Konya olarak seçime ne kadar hazır olduğumuzu öğrenmekti. Bizlere destek verenlere şükranlarımı sunuyorum, halkımız şunu unutmasın ki bizler gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışıyoruz” dedi.

Gelecek Partisi Konya İletişim Başkanı Bekir Karakuş, parti olarak başlattıkları TT çalışmasının kısa sürede gündeme girdiğini belirterek, “Amacımız Konya olarak kendi ağırlığımızı ölçmek ve Konya olarak seçime ne kadar hazır olduğumuzu öğrenmekti. Bizlere destek verenlere şükranlarımı sunuyorum, halkımız şunu unutmasın ki bizler gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışıyoruz” dedi.

Gelecek Partisi Konya İletişim Başkanı Bekir Karakuş, Gelecek Partisi Konya İletişim Başkanlığı tarafından sosyal medya hesabı twitter da başlatılan “Konya Seçime Hazır” ve “Gümbür Gümbür Geliyoruz” etiketleri kısa sürede Türkiye gündemine girerken Konya gündeminde tent topik olduğunu bildirdi.

Karakuş, dün akşam saat 21.30’ da Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı hesabından atılan ilk twit ile başlayan gündem çalışmasının ilk 6 dakikada Konya gündemine girerken, 35 dakika içerisinde de Türkiye gündeminde üst sıralarda yer almayı başardığını açıkladı. Karakuş, gece geç saatlere kadar Türkiye gündeminde kalan “Konya Seçime Hazır” ve “Gümbür Gümbür Geliyoruz” etiketleri gece boyunca Konya gündeminde 1. ve 2.sırayı paylaştığını kaydetti.

Karakuş, şöyle devam etti: “Bu çalışmayı sadece Konya İl Başkanlığı ve İlçe teşkilatları olarak yaptık, Genel Merkez ve Türkiye genelindeki hiçbir teşkilatımızdan destek almadık, amacımız Konya olarak kendi ağırlığımızı ölçmek ve Konya olarak seçime ne kadar hazır olduğumuzu öğrenmekti. Bizlere destek veren tüm teşkilat mensuplarımıza ve Gelecek gönüllülerimize şükranlarımı sunuyorum, halkımız şunu unutmasın ki bizler gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışıyoruz.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.