Karatay Belediyesi’nden 10 Bin Öğrenciye Sürpriz!

Karatay Belediyesi’nden 10 Bin Öğrenciye Sürpriz!
Karatay Belediyesi’nin 10 Bin öğrenciye hediye ettiği çanta ve kırtasiye malzemeleri okulun ilk gününde sıralardaydı

Karatay Belediyesi, ailelerin eğitim yükünü azaltma hedefiyle 2 yıldır ilçede ilkokula başlayan 1’inci sınıf öğrencilerine yönelik olarak yaptığı çanta ve kırtasiye malzemesi desteğini bu yıl da sürdürdü. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da; Karatay Kaymakamı Yavuz Güner ve Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç ile birlikte hem 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nin ilk gününde Kuvayı Milliye İlköğretim Okulu öğrencilerinin heyecanına ortak oldu hem de Karatay Belediyesi’nin çanta ve kırtasiye malzemesi hediyelerini verdiler. Eğitime yönelik desteklerinin artarak devam ettiğinin altını çizen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Belediye olarak ilçede eğitimin kalitesinin artması için gerekeni yapmaya devam ediyoruz” dedi. Karatay Kaymakamı Yavuz Güner de Karatay Belediyesi’nin eğitime olan destekleri dolayısıyla Başkan Hasan Kılca’ya teşekkür etti.

Karatay’da bu yıl ilkokul 1’inci sınıfa başlayan 10 bini aşan öğrenci, okulların açıldığı ilk gün sıralarında Karatay Belediyesi’nin hediyeleriyle karşılaştı.

14 adet kırtasiye malzemesinden oluşan bir set, okul çantası ve beslenme çantasından oluşan kırtasiye desteğinin içerisinde; kalemlik, 12’li kuru boya, 12’li pastel boya, alıştırma kalemi, güzel yazı defteri, siyah kurşun kalem, kırmızı kurşun kalem, şeffaf dosya, abaküs, sayı çubuğu, sayı fasulyesi ve boyama kitabı bulunuyor.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Kaymakamı Yavuz Güner ve Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç da, hem 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ilk ders gününde öğrencilerin heyecanına ortak oldu hem de içlerinde 14 adet kırtasiye malzemesi bulunan okul çantası ve beslenme çantasından oluşan desteğini Karatay Kuvayı Milliye İlköğretim Okulu’nda öğrencilere dağıttı. 

EĞİTİM İÇİN TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER EDİYORUZ

2022-2023 Yeni Eğitim-Öğretim Yılı’nın eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, eğitime olan desteklerini sürdürdüklerinin altını çizdi.

Başkan Hasan Kılca, “Karatay Belediyesi olarak bugüne kadar tüm imkânlarımızı seferber ederek ilçemizde eğitim kalitesinin artması için gerekeni yapmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar belediye olarak ilçemizde 6 eğitim tesisini tamamlayarak Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ettik. İlçemizde uygun olan tüm okullarımızın bahçelerine FIFA normlarında suni çim halı saha ve spor salonları yapıyoruz. Okullarımızın neredeyse tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. İlçemizde artık gelenekselleşen bir desteğimiz için öğrencilerimizle bir aradayız. Karatay’da ilkokula başlayan 10 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye desteğini bu yıl da sürdürüyoruz. Bu desteğimiz hem ailelerimizi hem de yavrularımızı mutlu ediyor. Karatay Belediyesi, konu eğitim olunca çocuklarımızın yanında olmaya devam edecek. Bu vesileyle, 2022-2023 Yeni Eğitim-Öğretim Yılı’nın tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

EĞİTİME YAPTIKLARI BU KATKILARI DOLAYISIYLA KARATAY BELEDİYE BAŞKANIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Karatay Kaymakamı Yavuz Güner de, ilçede görev yaptığı ilk gün böyle güzel bir ortamda öğrencilerle bir arada bulunmaktan dolayı heyecanlı ve mutlu olduğunu dile getirdi.

İlçe Kaymakamı Yavuz Güner şunları aktardı; “2022-2023 Yeni Eğitim-Öğretim Yılı’nın tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah hayırlı ve güzel daha nice yıllarınız olacak. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve ailelerimiz aynı heyecanı birlikte yaşıyorlar. Hem yavrularımızın bu ilk günlerinde heyecanlarına ortak olmak hem de Karatay Belediyemizin okula başlayan tüm öğrencilere verdikleri desteğin dağıtımı için burada olmak istedik. Bu vesileyle eğitime yaptıkları bu katkıları dolayısıyla Karatay Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum.”

KARATAY BELEDİYESİ’NİN DESTEĞİNDEN EĞİTİM CAMİAMIZ DA AİLELERİMİZ DE ÖĞRENCİLERİMİZ DE SON DERECE MEMNUN

Karatay Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç ise Karatay Belediyesi’nin son iki yılda olduğu gibi bu yıl da Karatay’da ilkokula başlayan tüm öğrencilere çanta ve kırtasiye desteğini verdiğini belirterek bu katkıları dolayısıyla Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür etti.

Sami Sağdıç; “Karatay Belediyesi ilçemizde eğitime yaptığı desteği sürdürüyor. Bu yıl da öğrencilerimize çanta ve kırtasiye desteğini verdiler. Bu hediyelerinden dolayı ailelerimiz de öğrencilerimiz de son derece memnunlar. Çünkü belediyemiz, eğitim ve öğretimin başladığı bu günlerde ailelerimizin masrafına destek olmuş oluyor. Bu vesileyle hem eğitim camiamız, hem öğrencilerimiz hem de ailelerimiz adına Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca’ya teşekkür ediyorum” dedi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.