Karatay Belediyespor Kulübü Sporcularından Önemli Başarılar

Karatay Belediyespor Kulübü Sporcularından Önemli Başarılar
Karatay Belediyespor Kulübü Cimnastik Takımı, “Okullar Arası Konya İl Birinciliği Yarışması”nda önemli dereceler elde etti. Yıldızlar ve minikler takımları yarışmada il birinciliğini elde ederken yarışmaya katılan 10 sporcu da altın gümüş ve bronz madalya kazandı.

Karatay Belediyespor Kulübü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Jimnastik ve Masa Tenisi Takımları, Konya’da düzenlenen şampiyona ve turnuvalardan önemli başarılar elde etti.

Cimnastik Takımı’ndan 2 İl Birinciliği ve 10 Madalya

Bu kapsamda Cimnastik Takımı, “Okullar Arası Konya İl Birinciliği Yarışması”nda Yıldız ve Minikler’de iki il birinciliği elde etti. Yarışmaya katılan 10 sporcu da ayrıca 3’ü altın 4’ü gümüş 3’ü de bronz olmak üzere 10 toplam madalya elde etti.

Masa Tenisi Takımından da 10 Madalya Geldi

Karatay Belediyespor Kulübü Cimnastik Takımı’nın yanı sıra kulüp bünyesinde faaliyetlerine başarılı bir şekilde devam eden Masa Tenisi Takımı da katıldığı turnuvadan başarılarla döndü.

Masa Tenisi Takımı, Masa Tenisi Konya İl Temsilciliği 2022 yılı faaliyet programında yer alan ve geçtiğimiz aylarda vefat eden İller Bankası Konya Bölge Müdürü Yüksel Demirci adına düzenlenen Konya Ferdi Ligi Sıralama ve İl Birinciliği Müsabakaları’nda önemli başarı gösterdi. Turnuvaya 30 sporcuyla katılan Karatay Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Takımı, Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde toplamda 10 madalya aldı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.