Kavuş: ‘Hayalleri Hedeflere Hedefleri Gerçeğe Dönüştürdük’

Kavuş: ‘Hayalleri Hedeflere Hedefleri Gerçeğe Dönüştürdük’
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Hayali olmayanın hedefi de olmaz. Hedefi olmayanın da rotası olmaz.’ Bizler bu düsturla 20 yılda hayalleri hedeflere ve gerçeğe dönüştürdük” dedi.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Hayali olmayanın hedefi de olmaz. Hedefi olmayanın da rotası olmaz.’ Bizler bu düsturla 20 yılda hayalleri hedeflere ve gerçeğe dönüştürdük” dedi.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, genç işadamlarına ‘Geleceğin Şehir Vizyonu ve Gelecekte Meram’ı anlattı. Genç MÜSİAD Konya tarafından organize edilen ‘Hayat Akademisi’ programı çerçevesinde gerçekleşen buluşmada Başkan Kavuş, hem tecrübelerini paylaştı hem de genç işadamlarının bu noktada fikir ve önerilerini dinledi.

Başkan Kavuş: “Hayalleri Hedeflere Hedefleri Gerçeğe Dönüştürdük”

Türkiye’nin son 20 yılda eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye, sanayiden turizme, yerel hizmetlerden spora kadar her alanda adeta çağ atladığını örnekleriyle sunan Başkan Mustafa Kavuş, bu değişim ve dönüşümden Meram’ın da önemli bir pay aldığına vurgu yaptı. Ticaret ve sosyal hayatta yaşanan gelişmeleri de kendi hayatından örnekler ve tecrübeleriyle genç işadamlarına aktaran Başkan Kavuş, “Tüm bunlar yeterli mi? Elbette değil. Daha ülkemize, şehrimize, ilçemize kazandıracak daha çok eserimiz, milletimiz için yapacak daha çok hizmetimiz, gençlerimize aşılayacağımız umudumuz var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi “Hayali olmayanın hedefi de olmaz. Hedefi olmayanın da rotası olmaz.” Bizler bu düsturla 20 yılda hayalleri hedeflere ve gerçeğe dönüştürdük. Meram da bu yolda çok önemli mesafeler katetti. Daha rahat daha modern ve daha konforlu bir yaşam için pek çok yatırım kazandı. Ama bizim hala Meramımız için daha çok hayalimiz var. Bu hayallere bu şehrin genç işadamları olarak sizlerle birlikte ulaşacağız. İşte 2023'ün eşiğindeyiz. Türkiye 2023 vizyonu için hedeflerinin pek çoğuna ulaştı. Meram da bu atılımdan nasibini fazlasıyla aldı. Şehircilikte, toplu konut hamleleri ve kentsel dönüşüm projeleriyle, çevre, yeşil, eğitim, sağlık ve spor yatırımlarıyla, her alanda ortaya koyduğu atılımlarla hayat kalitesini artırmaya bundan sonrada devam edecek inşallah” diye konuştu.

Başkan Mustafa Kavuş, buluşmanın sonunda Genç MÜSİAD üyelerinin sorularını yanıtladı, Meram’ın gelecek vizyonu ile ilgili görüş ve önerilerini dinledi.   

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.