Kavuş: ‘Meram’ın Gelişiminde Ortak Akıl Önemli’

Kavuş: ‘Meram’ın Gelişiminde Ortak Akıl Önemli’
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, güzel çalışmaların daha da güzel hale geldiğini belirterek Meram’ın gelişiminde ortak aklın önemine dikkat çekti.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, güzel çalışmaların daha da güzel hale geldiğini belirterek Meram’ın gelişiminde ortak aklın önemine dikkat çekti.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Milliyetçi Hareket Partisi Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman ve ilçe teşkilatı yöneticilerini Fahrünnisa Hatun Kültür Merkezi’nde misafir etti. Meram Belediyesi’nin öne çıkan çalışmaları ile ilgili sunum gerçekleştiren Başkan Kavuş, hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar konusunda da bilgiler verdi.

 

“7’den 70’e Tüm Bireyleriyle Biz Meram’ız”

 

Başkan Kavuş, Milliyetçi Hareket Partisi mensuplarına yönelik yaptığı konuşmada, şehirlerin gelişiminde ortak aklın önemine dikkat çekerken “Huzurun adresi Meram’da dini, dili, ırkı, siyasi görüşü ne olursa olsun, hep birlikte kardeşçe yaşamımızı sürdürüyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana çok güzel bir sinerji oluştu. Şehirleri imar ederken, ‘ben yaptım ve oldu’ mantığından uzak durmaya çalışmak çok önemli. Her zaman farklı fikir ve görüşler, ihtiyaçlara daha net cevap verebilmek adına bize yön gösterdi, gösteriyor. Çünkü biz 7’den 70’e tüm bireyleriyle birlikte Meram’ız” şeklinde konuştu.

 

“Güzel İşler Verilen Destekle Daha da Güzel Hale Geldi”

 

Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarının, Meram’da yapılan tüm hizmetlerde destekleriyle yanlarında olduklarını belirten Başkan Kavuş, “Güzel işleri, size güven duyan ve yapıcı görüşlerini paylaşanların desteğiyle daha da güzel hale getirirsiniz. AK Parti teşkilatlarımızın yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarının da yanımızda olarak bizlere destek vermesi çok kıymetli. Gayretimiz, siyasi görüşünü gözetmeksizin hemşehrilerimizin daha da güzel bir Meram’da yaşıyor olabilmesi içindir. Siyasetin de ötesinde Meram’daki kardeşlik ikliminin hiç bozulmamasını temenni ediyorum” cümlelerini kullandı.

 

MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman ise, meclis üyesi olarak görev yaptığı Meram Belediyesi’nde çalışmaların birebir içerisinde olduğunu kaydederek Başkan Kavuş ve ekibine teşekkür etti.

 

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş konuşmaların ardından tamamlanan ve plan aşamasındaki çalışmalara yönelik kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.