Kayıp şahıs otomobilde ölü bulundu

Kayıp şahıs otomobilde ölü bulundu
Konya’da dünden beri kendisinden haber alınamayan ve galerici olduğu öğrenilen 22 yaşındaki genç, otomobilde pompalı tüfekle başından vurulmuş halde bulundu.

Konya’da kendisinden dünden beri haber alınamayan ve galerici olduğu öğrenilen 22 yaşındaki genç, otomobilde pompalı tüfekle başından vurulmuş halde bulundu.

Olay, merkez Selçuklu ilçesi Selahaddin Eyyubi Mahallesi Zihniyet Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerine park halinde olan 32 SB 230 plakalı otomobilin içerisinde birinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu polis ve 112 Acil Sağlık Ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde başından pompalı tüfekle vurulmuş olan Serkan Y.’nin (22) hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen polis ekipleri, otomobilde incelemelerde bulundu. Sürücü koltuğunda ölü olarak bulunan Serkan Y.’nin yan koltuğunda bulunan cep telefonu ise incelemeye alındı.

Serkan Y. için yakınlarının dün akşam saatlerinde polise kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Serkan Y.’nin cansız bedeni yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.