‘Kazanan Türkiye olsun’ diyen DEVA’lılar Mavi Yelekleriyle Sahaya Çıktı

‘Kazanan Türkiye olsun’ diyen DEVA’lılar Mavi Yelekleriyle Sahaya Çıktı
Demokrasi ve Atılım Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, parti olarak ‘Mavi Yeleklerimizle Sahaya Çıkıyoruz’ kampanyası kapsamında sahaya çıktıklarını söyledi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, parti olarak ‘Mavi Yeleklerimizle Sahaya Çıkıyoruz’ kampanyası kapsamında sahaya çıktıklarını söyledi. 

DEVA Partisi olarak "Mavi Yeklerimizle Sahaya Çıkıyoruz" çalışmasının Türkiye tarihinde bir ilk olduğunu savunan Karaca, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kazanan Türkiye, Kazanan Konya olsun. Oylarınız DEVA'ya olsun diye başlattığımız Mavi Yeleklerimizle Sahaya Çıkıyoruz çalışmasıyla, Türkiye tarihinde bir ilke imza atıyoruz. DEVA Partisi olarak, seçimlerden sonra neler yapacağını somut ve kapsamlı bir şekilde ortaya koyarak seçimlere hazırlanan ilk parti olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu özgüvenle bugün DEVA Partisi’nin yeni kampanyasını başlattık. Kampanyamızın adı; ‘Kazanan Türkiye olsun. Oylar DEVA olsun’. Bizler kampanya dönemi boyunca her hafta mavi yeleklerimizle Konya’nın sokaklarında olacağız. Ülkemizi çalışanların mutlu, emeklilerin mutlu, gençlerin mutlu ve kadınların mutlu olduğu ülkesi yapmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Seçimleri, 7’den 70’e, doğudan batıya, kuzeyden güneye tüm Türkiye’nin kazanacağına inanıyoruz.  Herkesi kampanyamıza güç vermeye çağırıyoruz."

“Ekonomik Krizi 6 Ayda Çözeceğiz”

Karaca, DEVA'nın iktidarında ekonomik krizi 6 ayda çözeceklerini öne sürerek, şöyle devametti: “Ekonomik krizin 6 ayda çözülmesi, enflasyonun 2 yılda tek haneye düşmesi, mutlak yoksulluğun son bulması için, Yargının bağımsız olması için, yolsuzlukların üstüne gidilmesi, görevinden haksız yere ihraç edilenlerin hakkına ve itibarına kavuşması için, Eğitim harcamalarından ÖTV ve KDV alınmaması, internetin gençlere ücretsiz verilmesi ve mülakat sisteminin kaldırılması için Oylar DEVA olsun diyoruz. Yine bunun yanında Sınır güvenliğimizin sağlanması, kimseye istisnai vatandaşlık verilmemesi için, EYT sorununun çözülmesi, emeklilikte aylık bağlama oranlarının yükselmesi, Yaşlı Bakım Sigortası’nın hayata geçmesi için, İhtiyacı olan vatandaşlarımıza asgari gelir desteğinin sağlanması, çocukların eğitim ve sağlık harcamaları için verilen sosyal yardımların artırılması için, Engelli aylıklarının yükseltilmesi, engelli vatandaşlarımıza kamuda ayrılan kontenjanların doldurulması ve mesleki eğitim verilmesi için Oylar Deva'ya diyoruz. Çiftçinin borcunun en az 2 yıl faizsiz ertelenmesi, gübre ve yem parasının yarısının devlet tarafından karşılanması, çiftçiye ucuz elektrik verilmesi ve tüm sulama yatırımlarının tamamlanması için Oylar DEVA olsun diyoruz. Kazanan Türkiye olsun diyoruz. Kazanan Konya olsun diyoruz.”

“Şehrimizin Sorunlarının Çözümü İçin De Hazırlıklarımızı Tamamladık”

Konya’nın sorunlarının çözümü içinde hazırlık yaptıklarını ifade eden Karaca,"Toplu taşıma projeleri başta olmak üzere kaynak sorunlarının yaşanması nedeniyle tamamlanamayan tüm yatırımları en kısa sürede tamamlayacağız. Konya’nın ülkemizin diğer şehirleri ve dünya ile entegrasyonunun önündeki tüm engelleri kaldıracağız. Şehrimizin sanayicisi, tüccarı, çiftçisi, öğrencisi, kadını, erkeği kısacası her bir hemşehrimiz için Konya’nın yeniden yaşanabilir huzurlu şehirler arasında yer alabilmesi adına elimizden geleni yapacağız. Kampanyamız şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun" diye konuştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.