Kılca: ‘En Büyük Motivasyonumuz Vatandaşlarımızın Destek ve Duası’

Kılca: ‘En Büyük Motivasyonumuz Vatandaşlarımızın Destek ve Duası’
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile birlikte Cuma Buluşmaları kapsamında Aziziye Mahallesi Piri Mehmet Paşa Camii’nde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşın destek ve duasının en büyük motivasyon kaynakları olduğuna vurgu yapan Başkan Hasan Kılca, bu doğrultuda Karatay’ın çehresini değiştirmeye gayret ettiklerini söyledi.

Cuma Buluşmaları programlarını sürdüren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Aziziye Mahallesi Camii’ndeki Piri Mehmet Paşa Camii’nde Cuma Namazı’nın ardından vatandaş ve esnafla buluştu. Cuma Buluşması’nda AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de Hasan Kılca’ya eşlik etti.

Bölge esnafı ve vatandaşların taleplerini dinleyerek bölgenin ihtiyaçları konusunda istişarelerde bulunan Hasan Kılca, Cuma Buluşmaları’nın Karatay’ın çok güzel bir geleneği haline geldiğine vurgu yaparak, bu geleneği sürdürmenin öneminden söz etti.

 Her daim Karataylıların yanında olarak, milletin isteklerine önem veren bir anlayışı benimsediklerini belirten Kılca; “Cuma Günü’nün rahmetine ve bereketine ortak olduğumuz, hemşehrilerimizle hasbihal etme fırsatı bulduğumuz Cuma Buluşmalarımıza devam ediyoruz. Çünkü bu tür buluşmaların ilçemiz ve insanımız arasındaki kaynaşmasına çok şey kattığına inanıyorum. Bugün de Aziziye Mahallesi’nde vatandaş ve esnaflarımızla buluştuk. Bizim için önemli olan ve bizleri mutlu eden, her daim vatandaşlarımızın arasında olmaktır. Milletimizin isteklerine önem veren bir anlayışı benimsedik ve bu hedef doğrultusunda yeni proje ve yatırımlarla ilçemizin çehresini değiştirerek, hemşehrilerimizin hak ettiği yatırımları alması için gayret göstermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.