Kılca: ‘Kapımız Bütün Hemşehrilerimize Sonuna Kadar Açık’

Kılca: ‘Kapımız Bütün Hemşehrilerimize Sonuna Kadar Açık’
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Karatay Söz Meclisleri” kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Hemşehrilerinin özel taleplerinin yanı sıra mahalleleriyle ilgili önerilerini tek tek dinleyen ve çözüm için talimatlar veren Başkan Hasan Kılca; “Kapımız tüm vatandaşlarımıza her zaman açık” dedi.

Sosyal belediyecilik anlayışından hareketle toplumla olan bağını daima güçlü tutan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, haftanın belirli günlerinde gerçekleştirdiği “Karatay Söz Meclisleri” programları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Hasan Kılca, Karatay Belediye’sinde gerçekleştirilen programda hemşehrilerinin sorunlarını ve taleplerini tek tek dinleyerek istişareler yaptı, notlar aldı, çözüm için ise belediye başkan yardımcıları ve ilgili müdürlere talimatlar verdi.

“Amacımız Ortak Akılla Karatay’ımızın Yaşam Kalitesini Artırmak”

Hasan Kılca, vatandaşa daha iyi hizmet sağlamak amacıyla bu buluşmalara ayrı bir önem verdiklerini ve söz konusu programların kendileri için son derece verimli geçtiğini söyledi. Vatandaşların taleplerinin belediye imkanları ölçüsünde karşılanması ile varsa sıkıntıların hızlı ve sağlıklı bir şekilde çözülmesini istediklerine vurgu yapan Kılca, belediyeyle vatandaş halk arasında bir köprü oluşturan bu buluşmalara devam edeceklerini vurguladı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Her fırsatta hemşehrilerimizle bir araya gelerek onlarla hasbihal etme, istişarelerde bulunma ve sorunlarını dinleyerek birlikte çözüm üretme fırsatı buluyoruz. Belediyemizin kapıları vatandaşlarımıza her zaman açık. Ancak bir şekilde bizlere ulaşamayan veya bizimle bir araya gelme fırsatı bulamayan kardeşlerimizle de yine belediyemizde yaptığımız ‘Karatay Söz Meclisleri’nde buluşuyoruz. Hemşehrilerimizin sorunlarını ve taleplerini dinliyoruz, çözümler üretiyoruz. Belediye olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da belediyecilik hizmetlerimizin tamamında toplumun tüm kesimleriyle birlikte karar vermeye ve vatandaşımızın görüşlerini dikkate alarak hareket etmeye devam edeceğiz. Amacımız ortak akılla Karatayımızın yaşam kalitesini artırmak. Bu vesileyle yanımızda olan ve her zaman bizlere destek veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan “Karatay Söz Meclisi”ne katılarak fikirlerini, sorun ve taleplerini iletme imkânı bulan Karataylılar da programdan son derece memnun olduklarını belirterek, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.