Kısıtlamalar Kalktı, Herkes Tribüne!

Kısıtlamalar Kalktı, Herkes Tribüne!
Stadyumlara girişlerde aşı kartı ve HES kodu uygulaması yapılmayacak. Bu gelişmenin ardından bu sezon beklentinin altında tribünlerde yer alan Konyaspor taraftarının da mazereti kalmamış oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Sağlık Kurulu’nun aldığı son kararla birlikte bundan sonra stadyumlara girişlerde aşı kartı ve HES kodu uygulaması yapılmayacak. Bu gelişmenin ardından bu sezon beklentinin altında tribünlerde yer alan Konyaspor taraftarının da mazereti kalmamış oldu. Bu hafta sonu sahasında Galatasaray ile karşılaşacak Konyaspor’da, stadın dolmasını bekleniyor.

Yönetim, iç sahadaki taraftar desteğini ise arttırmak adına çalışıyor. Temsilcimiz, geride kalan süreçte iç sahada ortalama 6 bin 500 kişiye oynadı. İç sahada oynanan 14 mücadelede de henüz 20 bin sayısına ulaşılamadı. Ligde iniş ve çıkışların olabileceğini kaydeden yeşil-beyazlı idareciler, Galatasaray maçında stadyumun dolması gerektiğini belirtiyor. 20 ile 170 TL arasında değişen biletlerin satışı da devam ediyor. Kombine kartlarla beraber 15 bin civarında bilet satışının gerçekleştiği, maç saatine kadar bu sayının 20 binin üstüne çıkılmasının beklendiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.