Kız Çocuklarını Koruma Derneği Yararına ‘Can Veren Pervaneler’ Söyleşisi

Kız Çocuklarını Koruma Derneği Yararına ‘Can Veren Pervaneler’ Söyleşisi
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Gönül Bağı Kız Çocuklarını Koruma Derneği yararına düzenlenen programda Yazar Hayati İnanç ‘Can Veren Pervaneler’ isimli söyleşisiyle Konyalılar ile buluştu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Gönül Bağı Kız Çocuklarını Koruma Derneği yararına düzenlenen programda Yazar Hayati İnanç ‘Can Veren Pervaneler’ isimli söyleşisiyle Konyalılar ile buluştu. Düzenlenen programda Yazar Hayati İnanç hayatı daha anlamlı kılmaya dair konuları, kendine has üslubuyla ele aldı.

Konyalılar ile STK Temsilcileri yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Gönül Bağı Kız Çocuklarını Koruma Derneği Başkanı Avukat Şeyma Biçer, “Gönül Bağı Kız Çocuklarını Koruma Derneği 2010 yılında kurulmuş olup, kuruluş amacı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı ÇODEM’e maddi ve manevi destek vermektir. Dernek olarak amacımız toplumun yapı taşı olan aile ve tabi ki ailenin yapı taşı olan kadının, kız çocuklarının korunmasıdır. Bu amaçla kız çocuklarımızın güçlü birer birey olmaları yolunda eğitim öğretimlerinden günlük yaşamlarına kadar birçok yönde destek olduk, bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. Güçlü kadın, güçlü toplumla ve toplumun desteğiyle var olur. Kendim adına gerek günlük yaşamımızda kadınlarımızın yaşadığı maalesef ki kaçınılmaz hale gelen sorunları yok etmek, gerekse mesleki izlenimlerim ışığında güçlü kadınları toplumda var etmek önceliğim. Bizler Kadına karşı hoşgörü ve saygısı önceliği olmuş Peygamber efendimizin ümmetiyiz. Kadının korunmasının, kadına karşı hayırlı olmanın hadisi şerifleriyle büyümüş bir toplum olarak kadınlarımızı ve kız çocuklarımızı her şeyimiz pahasına korumalı ve güçlü bir birey olmaları için yetiştirmeliyiz. Bizler güçlü kadınların olduğu bir toplumu sizlerin de desteğiyle var edeceğiz” ifadelerini kullandı. Programın ardından Yazar Hayati İnanç’a Gönül Bağı Kız Çocuklarını Koruma Derneği Eski Başkanı Hilal Şık plaket takdim etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.