KOMÜT: “Barış Pınarı Harekatı’nı Sonuna Kadar Destekliyoruz”

KOMÜT: “Barış Pınarı Harekatı’nı Sonuna Kadar Destekliyoruz”
KOMÜT Başkanı Adem Bulut: “Ülkemizin güneyinde bir terör koridoru ya da terör devleti oluşturulmasına yönelik dış destekli çabaları yok etmek adına yapılan ve adından da anlaşılacağı üzere bölge ve ülkemiz için barış kaynağı olacak bu operasyonu Konya Müteahhitler Birliği olarak sonuna kadar destekliyoruz”

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Başkanı Adem Bulut, “Ülkemizin güneyinde bir terör koridoru ya da terör devleti oluşturulmasına yönelik dış destekli çabaları yok etmek adına yapılan ve adından da anlaşılacağı üzere bölge ve ülkemiz için barış kaynağı olacak bu operasyonu Konya Müteahhitler Birliği olarak sonuna kadar destekliyoruz” dedi.

Bulut, Konya’da bir otelde düzenlediği basın toplantısında, ülke olarak önemli günlerden geçildiğini belirterek, “Suriye’de 8 yıldır devam eden iç savaş Türkiye’mizin bekası adına zorlu süreçleri de beraberinde getirdi” diye konuştu.

Fırat Kalkanı ve Zeytindalı Operasyonlarının ardından son olarak Barış Pınarı Harekatı başlatıldığını anımsatan Bulut, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ülkemizin güneyinde bir terör koridoru ya da terör devleti oluşturulmasına yönelik dış destekli çabaları yok etmek adına yapılan ve adından da anlaşılacağı üzere bölge ve ülkemiz için barış kaynağı olacak bu operasyonu Konya Müteahhitler Birliği olarak sonuna kadar destekliyoruz.

Barış Pınarı Operasyonu’nda ülkesi için canını feda eden aziz şehitlerimize ve önceki gün ebediyete uğurladığımız Konyalı Kahraman Şehidimiz Yunus Mermer’e Cenab-ı Hakk’tan rahmet diliyoruz. Gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Mehmetçiklerimizin ayaklarına taş değmeden harekatı tamamlamalarını Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.”

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.