Konmix Temizlik Ürünleri Fabrika Satış Mağazası Dualarla Açıldı

Konmix Temizlik Ürünleri Fabrika Satış Mağazası Dualarla Açıldı
Konya’da, fabrikadan halka endüstriyel, evsel temizlik ve oto bakım ürünlerinin satışı yapılacak Konmix Satış Mağazası’nın açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Konya’da, fabrikadan halka endüstriyel, evsel temizlik ve oto bakım ürünlerinin satışı yapılacak Konmix Satış Mağazası’nın açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Konmix Temizlik Ürünleri Fabrika Satış Mağazası’nın açılışına Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, MHP, İYİ Parti, Gelecek Partisi temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Newmix Kimya Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kavak, Genel Müdürü Orhan Babayiğit, muhtarlar ve davetliler katıldı.

Açılış töreninde konuşan Mustafa Sırrı Demirel, ortakları Mehmet Kara ve Halil Motorcu ile birlikte Konmix olarak, merkezi Nevşehir Avanos’ta bulunan Newmix Temizlik Malzemeleri fabrikasının, ‘Fabrikadan Halka Satış Mağazası’nı Konyalılarla buluşturmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

Demirel, “Üç ortak, birlikte kuvvet doğar’ ilkesiyle hareket ederek, Konya’mıza direkt fabrikadan halka satış olsun diye endüstriyel ve evsel temizlik ürünleri ile oto bakım ürünlerini uygun ve ucuz fiyatlarla halkımızın hizmetine sunmak istedik” diye konuştu.

 

“Temizlik Üzerine Bir Numara Olacağız”

 

Yerli ürünlerin fabrikadan halka satışının perakende ve toptan satışının yapılacağını anlatan Demirel, “

Konya ve Konyalıya hizmet edeceğiz. Oto bakım ve mutfak temizlik ürünlerinde çok iddialıyız. Hem hesaplı hem kaliteli ürünlerimiz var. Temizlik üzerine bir numara olacağız” diye konuştu.

Demirel, Konmix Temizlik Ürünleri olarak Konya ve İç Anadolu Bölge bayi olarak ilçelere en kısa sürede bayilikler vereceklerini kaydetti.

 

 

“Karatay’ın Çehresi Değişiyor”

 

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise, Karatay İlçesi’nin her geçen gün güzelleştiğini, altyapısıyla, modern binalarıyla, okullarıyla, sosyal tesisleriyle, ticari işyerleriyle, sanayisiyle çehresinin değiştiğini belirterek, bir işyerinin açılışına daha şahitlik ettiklerini söyledi.

 

“Konya’mıza Artı Bir Değer Kazandıracak”

 

Yeni işyerinin hayırlı olması ve bereketli kazançlar dileğinde bulunan Başkan Kılca, “Yeni işyeri (Konmix Temizlik Ürünleri Fabrika Satış Mağazası) İnşallah Konya’mıza artı bir değer kazandıracaktır. Her işletme, her yeni bir faaliyet, her sanayi faaliyeti Konya’mız için Karatay İçin artı bir katma değer oluşturuyor. Bizlerde sanayicimizin, esnafımızın her türlü yanındayız, destekçisiyiz, yanında da olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve edilen dua sonrası protokol tarafından kurdele kesimiyle mağazanın açılışı gerçekleştirildi.

Mengene Mahallesi, Büyükkumköprü Caddesi üzerindeki Konmix Temizlik Ürünleri Fabrika Satış Mağazası, 300 metrekare satış, 150 metrekare depo alanına sahip.

(MÇ/Haber Kent)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.