Konya Basket’e Durmak Yok

Konya Basket’e Durmak Yok
Basketbol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, 28. hafta maçında deplasmanda oynayacağı Balıkesir Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

BASKETBOL Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, 28. hafta maçında deplasmanda oynayacağı Balıkesir Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşil-beyazlılar dünü çift antrenmanla değerlendirirken, bugün de programda değişiklik olmaması halinde çift idman yapılacak. Konyaspor Basketbol cumartesi günü hazırlıklarını tamamlayacak ve Balıkesir’e giderek kampa girecek.

Kötü gidişatı Kocaeli galibiyetiyle sonlandıran Konyaspor Basketbol, Balıkesir deplasmanında da kazanarak, play-off yolunda bir engeli daha geçmek istiyor.

Yeşil-beyazlı takımın Başantrenörü Cengiz Karadağ, “Bu hafta deplasmanda Balıkesir ile karşılaşacağız. Ligin bitimine az bir zaman kaldı. Hedefimiz geride kalan maçlarımızı kazanarak, play-off’a iyi bir sıralamadan girmek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.